Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’ya taze kan!

Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’ya taze kan!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de beşinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Sürükleyici konusuyla milyonlarca izleyiciyi ekrana kitleyen Yasak Elma dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Dizi geçen sezon sonunda birçok ayrılıkla gündeme gelmişti.

Bugüne kadar 110 bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisi şimdi beşinci sezonuna hazırlanıyor. Dördüncü sezonu sona ererken birçok önemli ismin ayrıldığı dizi, özellikle bu ayrılıklarla çok sık gündeme gelmişti.

Dizinin en önemli oyuncularından Nesrin Cavadzade, yönetmenle kavga ettikten sonra yapım şirketinin patronu tarafından dizinin kadrosundan çıkarılmıştı. Bu da dizinin hikayesinde büyük bir boşluk yaratmıştı.

Fox TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma'ya taze kan! 8

Ardından Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Şafak Pekdemir, Barış Kılıç gibi önemli yan karakterlerin de artık hikayede olmayacağı netleşti. Bu ayrılıklar dizinin hikayesinin yeni sezonda ne yöne evrileceği konusunda da büyük soru işareti yarattı.

Diziye yeni isimler de katıldı. Son olarak yine Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde izlediğimiz Murat Aygen’in bundan böyle Yasak Elma’nın kadrosunda olacağı duyuruldu. Ardından dizinin oyuncu kadrosuna Biran Damla Yılmaz ve Yasmin Erbil’in de dahil olacağı öğrenildi.

Fox TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma'ya taze kan! 9

Yasak Elma dizisinin beşinci sezonunda yeni bir ismin daha rol alacağı gazeteci Birsen Altuntaş tarafından açıklandı. Altuntaş sitesinde yazdığı haberde Gizem Denizci’nin dizi kadrosuna dahil olduğunu duyurdu.

33 yaşındaki oyuncu bugüne kadar Kiralık Aşk, Sen Benimsin, Aşk Yeniden, Güzel Çirkin gibi dizilerin yanı sıra Kolpaçino isimli filmde rol aldı. Denizci yeni sezonda Yasak Elma dizisinde Gülnaz karakterini canlandıracak.