Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin final yapacak dizisinde kim ölecek, final kötü mü bitecek?

Fox TV’nin final yapacak dizisinde kim ölecek, final kötü mü bitecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Kefaret dizisinin finaline çok az kaldı… 29 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyicilerle son kez buluşacak olan dizinin finalinin nasıl olacağını hayranları merakla bekliyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’n başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinin mutlu bir final ile bitmesi beklentisi vardı. Arzu ve Sinan karakterleri ölecek mi? İşte bu sorular yayınlanan fragmanlar nedeniyle akıllara geldi.

Arzu, Ahmet’i terk etti. Ahmet, “Arzu öldü” diye konuştu ama bunun artık kendisi için Arzu defterinin kapandığı anlamına mı geldiği merak ediliyor. Ayrıca Ahmet tutuklanacak.

Fox TV'nin final yapacak dizisinde kim ölecek, final kötü mü bitecek? 7

Sinan operasyonda ağır yaralanır, ölüm döşeğindeyken Zeynep yanına gider. Münü Kadir’le ilişkisini gözden geçirir.

Arzu, Zeynep’e gelip ne kadar pişman olduğunu anlatırken doğum sancıları başlar. Meltem’in intikam planı ters tepince kendini hapishanede bulur…

Kefaret dizisinin finalinde bir cenaze sahnesi de var ama bu sahne Sinan için mi yoksa, başka birisi mi ölecek? Kefaret dizisi için öyle fragmanlar yayınlandı ki, dizi hayranları ne olacağını hiç bilmiyor ve merak iyice arttı.

İşte Kefaret dizisinin 35. bölüm final 2. fragmanı: