Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Can Yaman boş zamanlarını nasıl değerlendiriyor?

Can Yaman boş zamanlarını nasıl değerlendiriyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman’ın dizi çalışmalarından ve davetlerden arta kalan zamanlarda ne yaptığını hayranları merak ediyor. Oyuncu bir röportajında bu konuda bazı detaylar verdi. Bu detaylar da oyuncunun kendisini nasıl geliştirdiğini ve vaktini nasıl değerlendirdiğini ortaya koyuyor.

Can Yaman, oyunculukla ilgili kitaplar okuyor ve yabancı filmler izliyor. Boş zamanlarında, deşarj olması gerektiğini düşündüğü için eğlenmeyi tercih ediyor. Mutfakla da arası iyi, çok güzel mezeler hazırlıyor ve yemek yapmaya bayılıyor. En iyi yaptığı yemek, yaprak sarma.

Bazı sinema filmlerinden çok etkilenen Can Yaman için bu konuda en bilinen film ‘Fight Club’. Oyuncu, bu filmin hayranlarından birisi ve defalarca izleyebilir.

“’Edwart Norton’ ve ‘Brad Pitt’ ikisi de çok değerli aktörler ama Brad Pitt çok farklı, her filmini hayranlıkla izlerim ve çok severim. Edward Norton’ın American History’daki performansını çok beğenirim.”

Can Yaman aslında Brad Pitt hayranı… Bunu hiçbir zaman saklamayan oyuncu, Fight Club isimli çok sevilen sinema filmi hakkında da çok iddialı bir söz söyledi.

Can Yaman diyor ki: ” ‘Fight Club’ her ne kadar çok iyi bir film olsa da, müthiş bir yönetmenlik söz konusu olsa da bana göre Brad Pitt filmi çok farklı bir boyuta taşımış. Belki de o oynamasaydı bu kadar popüler bile olmayabilirdi bence.”