Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin iddialı dizisi son kez ekranda!

Fox TV’nin iddialı dizisi son kez ekranda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında 2020 yılının Mart ayında ilk 2 bölümü yayınlanan ve sonrasında pandemi nedeniyle ara veren Baraj dizisi, Eylül ayında yeniden izleyici ile buluşmuştu. Dizinin bu sezona kötü başlaması hatta final yapacağı iddialarından sonra hikayede yaşanan değişiklikler ile muhteşem bir geri dönüş yaşanmıştı.

Baraj dizisi yeniden izleyicilere cazip gelen bir yapım olmuş, Salı akşamları iyi reytingler alarak yoluna devam etmişti. Şimdi ise final zamanı geldi. 39. bölümü ile birlikte bu akşam son kez ekranda yerini alacak olan Baraj dizisinde Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk başrolleri paylaştı.

Fox TV'nin iddialı dizisi son kez ekranda! 7

Son aylarda entrikası ile izleyicileri zaman zaman sinir eden, heyecanın hiç düşmediği, aksiyonun da bol olduğu bölümlerle bugüne kadar gelen Baraj dizisinde, reytingler ise ciddi bir düşüş yaşamıştı. Bu akşam son kez izleyeceğiniz Baraj dizisinin finalinde neler olacağına yönelik bazı detaylar da ortaya çıktı. İşte Baraj dizisinin 39.final bölümü fragmanı ve özet bilgileri:

Nazım’ın suçsuzluğunu kanıtlayabilmesi Bahar’ın iki dudağının arasındadır ama Bahar’ın sonsuza dek sessiz kalması için her şeyi yapabilecek birileri vardır. Tarık, Nehir’i ne olursa olsun elde edebilmek için artık her şeyi göze almıştır. Tarık tarafından kandırıldığını anlayan Zahra ise intikamını almak için gözlerini karartır. Nazım özgürlüğünü kazanabilecek, Nehir ve Nazım sonunda mutlu sonlarına kavuşabilecekler midir?