Ana sayfa Sosyal Medya Nişan elbisesiyle sınıfta kalan Demet Özdemir’in dizideki gelinliği beğenilecek mi?

Nişan elbisesiyle sınıfta kalan Demet Özdemir’in dizideki gelinliği beğenilecek mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en sevilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir’de sona yaklaşılıyor. Nitekim birkaç gün önce Demet Özdemir’den gelen son paylaşım ile final bölümünün çekimine geçildiği de anlaşılmıştı. Doğduğun Ev Kaderindir’de sona yaklaşılırken Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep’le Engin Öztürk’ün hayat verdiği Barış karakterinin düğününe de geri sayım devam ediyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romanından uyarlanarak dizi haline getirilen Doğduğun Ev Kaderindir çok iddialı bir şekilde yayın hayatına başlamıştı. Erkenci Kuş dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Demet Özdemir, Zeynep karakteriyle oyunculuğunu kanıtlamış, Mehdi karakterini oynayan İbrahim Çelikkol’la Demet Özdemir’in iyi bir ikili olması diziyi çok iyi noktalara taşıdı.

Ancak ilerleyen bölümlerde Mehdi’nin kötü bir adama dönüşmesi ve en sonunda senaryo gereği öldürülmesi dizinin kan kaybetmesine neden olmuştu. Oyuncu kadrosuna Engin Öztürk’ün katılması dahi reytinglerin yükselmesini sağlayamadı.

Hal böyle olunca dizinin sona ermesine karar verildi. Dizinin son bölümünde hem izleyicileri hem de Zeynep’le Barış çiftini mutlu son bekliyor. Zeynep ve Barış çifti birbirine kavuşuyor ve evleniyor.

Çiftin düğün sahnesinden ilk kare Twitter’da yayınlandı. Fotoğrafta Demet Özdemir gelinliğiyle poz vermiş.

Nişan elbisesiyle sınıfta kalan Demet Özdemir'in dizideki gelinliği beğenilecek mi? 8

Demet Özdemir’in gelinliği, nişan sahnesinde giydiği kıyafetin aksine son derece şık ve sade. Ancak bakalım izleyicilerden de olumlu bir tepki alacak mı göreceğiz.

Hatırlarsanız Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’deki nişan sahnesindeki kıyafetiyle izleyiciler tarafından fena eleştirilmişti. Üzerindeki dev kurdeleyle Demet Özdemir kocaman bir hediye paketine benzetilmişti.

Nişan elbisesiyle sınıfta kalan Demet Özdemir'in dizideki gelinliği beğenilecek mi? 9

Demet Özdemir bir sonraki projesinde, yaz aylarında çekilecek ve Netflix’te yayınlanacak bir romantik komedide rol alacak.