Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Mahkum’la saçma bulunan taktiği tuttu! Üçüncü bölüm reytingi için heyecan dorukta!

Fox TV’nin Mahkum’la saçma bulunan taktiği tuttu! Üçüncü bölüm reytingi için heyecan dorukta!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, özellikle izleyiciler tarafından bu sezon en çok eleştirilen kanal oldu. Ekrana koyduğu dizilerin reytingleri düşük olunca bir bir final yapan Fox TV, Mahkum’la hiç denenmemişi yaptı. Fikir saçma bulunmuştu ancak görünen o ki sonuç başarılı oldu.

Bu sezon gereğinden fazla dizi stokladığı için ekrana getirdiği projeleri fazla vakit tanımadan sonlandırmasıyla dikkat çeken Fox TV, eleştirilerin odağı olmaya devam ediyor. Dizileri daha birkaç bölüm yayınlandıktan sonra ekrandan kaldıran Fox TV maalesef izleyicilerin güvenini kaybetmiş durumda. İzleyiciler sosyal medyada bu sıkıntılarını sürekli dile getiriyor.

Fox TV en son Mahkum dizisini ekrana getirdi. Bu diziyle bir ilki denemeye karar verdi. Buna göre dizinin ilk bölümünü 14 Aralık Salı, ikinci bölümünü de 16 Aralık Perşembe günü ekrana getirdi. Aslında Mahkum’un esas günü perşembeydi. Ancak salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey setinde koronavirüs çıkınca yeni bölüm çekilememişti. Fox TV’de çok kritik bir karar vererek o gece Mahkum’u yayınlamaya karar verdi.

Bu kritik karar yüzünden Fox TV yine çok eleştirildi. Herkes sosyal medyada yine Fox TV’ye yüklendi. Ancak çok ilginç bir şey oldu ve Mahkum dizisi her iki bölümde de reytinglerden çok iyi sonuç aldı. Dolayısıyla kanalın riskli ve saçma görünen kararı çok iyi bir sonuç verdi.

Şimdi nefesler tutuldu, Mahkum’un önümüzdeki hafta perşembe akşamı yayınlanacak üçüncü bölümü bekleniyor. Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı dizi üçüncü bölümünde de reytinglerden iyi bir sonuç alırsa bu, Fox TV’nin saçma bulunan stratejisinin tuttuğu anlamına gelecek.

Mahkum, 23 Aralık Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak ve dizi hayranları yine çok heyecanlı ve duygu yüklü bölüm izleyecek. Savcı Fırat Bulut’un hapiste kendisi ile hesaplaştığı anlarda Onur Tuna’nın muhteşem performansı da çok konuşulacak.