Ana sayfa Sosyal Medya Yeni final yapan Ada Masalı’nın Poyraz’ı Alp Navruz’u izleyici şimdiden özledi!..

Yeni final yapan Ada Masalı’nın Poyraz’ı Alp Navruz’u izleyici şimdiden özledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yaz sezonunda başlayan ve Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ı bir araya getiren Ada Masalı dizisi, romantik komedi tarzıyla belli bir hedef kitle tarafından çok sevildi.

Dizi sevilince Star TV Ada Masalı’nı yeni sezona da taşıdı. Özellikle Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin güçlü uyumu ile dikkat çeken Ada Masalı dizisi yeni sezonda da bir süre devam etti, sürekli günü değiştirilen dizi yeterli reytingi alamayınca final kararı verildi.

Ada Masalı geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlanan final bölümüyle izleyicisine veda etti. ‘Haziran’ ve ‘Poyraz’ karakterlerinin evlenmesi ile renkli bir düğüne sahne olan final bölümü izleyiciyi de fazlasıyla memnun etti.

Dizinin çekimleri sırasında, instagram hesabından sık sık setten paylaşımlarda bulunan Alp Navruz’u hayranları, dizinin final yapmasının üzerinden daha bir hafta bile geçmeden özledi. Oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşıma takipçileri tarafından özlem içeren pek çok yorum yapıldı.

Yeni final yapan Ada Masalı'nın Poyraz'ı Alp Navruz'u izleyici şimdiden özledi!.. 7

Sandalye üzerinde oturduğu bir fotoğrafını paylaşan yakışıklı oyuncu fotoğrafa, ‘Olması gerekiyorsa olur..’ anlamına gelen  ‘If it’s meant to be it will be’ yazdı.

Instagram’da 4.6 milyon takipçisi olan Alp Navruz’un paylaşımına kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Yapılan yorumlardan hayranlarının ünlü oyuncuyu kısa sürede yeniden ekranlarda görmek istediği anlaşılıyor.