Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Yasak Elma dizisiyle ilgili yeni bir karar alındı!

Fox TV’nin Yasak Elma dizisiyle ilgili yeni bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları son iki haftadır birincilik kürsüsünde Yasak Elma dizisi oturuyor. Beşinci sezonu devam eden dizinin büyük reyting atağı hikayesinde yaşanan gelişmelerin bir yansıması oldu… Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde çok hareketli bir dönem yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezonlarda da dizi her düşüş yaşadığında hikayde önemli değişiklikler yapılarak izleyici ilgisinin devam etmesi sağlanmıştı. Aynı atak beşinci sezonda da yapıldı. Yıldız karakteri üzerine inşa edilen beşinci sezon senaryosunda Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz da en çok öne çıkan oyuncular oldu.

Yıldız, yasak aşkı öğrendi. Sonra da herkesin ortasında Çağatay ile Kumru’nun yuva yıkan yasak aşkın sahipleri olduğunu açıkladı. Büyük bir intikam alan Yıldız’ın bu adımları iki haftadır dizinin reytinglerde birincilik elde etmesini sağlıyor.

Fox TV'nin Yasak Elma dizisiyle ilgili yeni bir karar alındı! 2

Dizinin hikayesiyle ilgili yeni bir karar alındı. Bu karara göre Yıldız ile Çağatay boşanacak. Bu ikilinin boşanması o kadar da kolay olmayacak. Yıldız yine Çağatay’a hak ettiği dersi verecek.

İntikam planlarına devam edecek olan Yıldız yeni adımlarla da Kumru’ya yine bedel ödetmek için çaba içine girecek.

Ödül töreninde herkes içinde rezil olan Çağatay ve Kumru’nun ne yapacağı da merakla bekleniyor. Özellikle Çağatay’ın barışmak için elinden geleni yapacağı ama Yıldız’ı ikna edemeyeceği belirtiliyor.

Büyük aşkın yeni bölümlerde boşanma ile sonuçlanacağına yönelik senaristlerin bir kararı olduğu ve yakında bunun dizide kendini göstereceği gelen bilgiler arasında bulunuyor.