Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay’ın Yasak Elma’nın kutlama yemeğine neden katılmadığı ortaya çıktı!

Berk Oktay’ın Yasak Elma’nın kutlama yemeğine neden katılmadığı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Oktay, geçtiğimiz günlerde yapılan Yasak Elma ekibinin bir araya geldiği kutlama yemeğinde yer almadı.

Şevval Sam, Eda Ece, Murat Aygen, Melisa Doğu gibi oyuncuların hazır bulunduğu, teknik ekibin de tüm kadro katıldığı kutlama yemeği ile ekip bir kez daha aile olduklarını sergiledi. Şevval Sam, ailesinden daha uzun süre dizideki arkadaşlarını gördüğünü söyledi.

Eda Ece kutlama yemeğinde yine ortalığa neşe saçtı. Yemekte Yasak Elma dizisinin elde ettiği reyting birinciliği de kutlandı… Ancak yemekte Berk Oktay yoktu. Peki, ünlü oyuncu neden böyle önemli bir buluşmada ekip arkadaşlarına katılamadı? İşte bu sorunun yanıtı ortaya çıktı.

Dördüncü sezon başında hikayeye Çağatay karakteri ile katılan Berk Oktay, başarılı bir sezon geçirdi. Dizideki ikinci sezonunda hikayede daha çok öne çıkan oyuncu, Biran Damla Yılmaz’ın gelmesiyle de iki başrol kadın oyuncusu ile de partner oldu…

Berk Oktay'ın Yasak Elma'nın kutlama yemeğine neden katılmadığı ortaya çıktı! 7

Berk Oktay’ın kutlama yemeği için ekibe katılmayı çok istediği ama yolda gelirken talihsiz bir haber aldığı için yemekte yer almadığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncunun anneannesinin vefat ettiğini öğrendiği ve Ankara’ya gittiği, bu nedenle de yemekte arkadaşlarına katılamadığı ortaya çıktı.

Yasak Elma dizi ekibi de oyuncuyu bu üzüntülü gününde yalnız bırakmadı. Pazartesi günü dizinin tüm ekibi Berk Oktay’ın evinde bir araya gelerek, bölümü birlikte izledi. Berk Oktay’ın acısına da ortak olan dizinin oyuncuları bir aile olduklarını bir kez daha göstermiş oldu.