Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni stratejisi Son Yaz’a önce yaradı, şimdi işler tersine döndü!

Fox TV’nin yeni stratejisi Son Yaz’a önce yaradı, şimdi işler tersine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Son Yaz dizisi, geçen hafta muhteşem bir ikinci sezon açılışı yaptı. Dizinin hikayesi ve oyunculuk performansı noktasında her şey çok iyiydi. Ancak bir tek eksiklik vardı. O da reytingler…

Son Yaz dizisi yeni sezonda yeni günü olan Cumartesi akşamları rekabette zorlandı. Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizisi öne çıkarken, Son Yaz bu iki yapımın bir hayli gerisine düştü… Geçen sezondan daha düşük reytinglerin gelmesi de stres kaynağı oldu…

Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’ın başrolünde yer aldığı dizinin 23. bölümü işte bu noktada büyük önem taşıyor. Dizinin reytinglerinin yükselmesi şart. Zira Fox TV ekranında hazırlanan ve yayın günü bulamayan 4 yeni dizi var. Bu yapımlardan Elkızı ve Elbet Bir Gün isimli yapımlar her an yayına girecek gibi de hazır durumdalar. Mahkum ile İmkansız isimli diziler ise hazırlık aşamasında ve yakında çekimler başlayacak.

Fox TV'nin yeni stratejisi Son Yaz'a önce yaradı, şimdi işler tersine döndü! 7

İşte geride bekleyen 4 farklı ve iddialı yapım varken Fox TV ekranındaki bir dizinin reytinglerinin düşük olması pek de kabul edilebilecek bir şey değil. Bu nedenle de Son Yaz dizisinin Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 23. bölümünün reyting sonuçları dikkatle takip edilecek.

Fox TV’nin geçen sezon başlattığı fazla sayıda dizi ile sezona başlama stratejisi bu sezon da devam ediyor. Son Yaz dizisi de başlamadan önce yayın günü bulamamıştı. Hatırlayan izleyiciler olacaktır, Çocukluk isimli dizi erken final yapmış ve ardından Son Yaz ekrana gelebilmişti.

Geçen sezon Son Yaz’ın başlaması için harcanan dizi Çocukluk oldu… Şimdi Son Yaz dizisi reytinglerde düşük seyreder ise aynı akıbet başına gelebilir.