Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinde her şey en baştan başlıyor!

Son Yaz dizisinde her şey en baştan başlıyor!

tarafından ker_def

Son Yaz dizisinin 23. bölümünde neler yaşanacağını izleyiciler merakla bekliyor. Yeni sezon geçen hafta muhteşem bir şekilde başladı. Dizinin yeni hikayesi ve karakterleri çok beğenildi. Bu hafta Selim karakteri, Sare’den gelen bilgi üzerine Canan’ın ölümü üzerine her şeyi baştan başlatıyor.

Birce Akalay, Onur Bay, Yaprak Medine, Yılmaz Bayraktar gibi isimlerin kadroya katılması ile Son Yaz bambaşka bir yapım haline geldi… Dizinin geçen hafta reytinglerde düşük sonuçlar alması ise dikkat çekmişti. Yeni hafta da yeni reytingler nasıl gelecek? İşte bu sorunun yanıtı da merakla bekleniyor. Peki dizine neler olacak? İşte Son Yaz dizisinin 23. bölümünde yaşanacakların detayı:

Akgün ve Selim tekrar bir aradadır. Sare’nin teklifini kabul eden Akgün ve Selim artık büyük bir riskin içindedir. Şimdi yapılması gereken en önemli şey; Akgün’ü Sancaktarların içine sokmaktır ancak bu çok kolay olmayacaktır.

Son Yaz dizisinde her şey en baştan başlıyor! 7

Selim’in bunun için bir planı vardır. Selim diğer yandan da Canan’ın gerçek katilinin peşine düşer. Sare’nin getirdiği ipucu ile Selim için her şey baştan başlar. Sare ise her şeyin planladığı gibi gitmesinden memnundur ancak Soner ve Naz tüm planları alt üst edecektir.

Yağmur ve Akgün ise kendini yepyeni bir denklemin içinde bulacaktır. Akgün ve Yağmur için zaten zor olan hayat, Cihan Sancaktar’ın dahil olmasıyla daha da zorlaşacaktır.

25 Eylül Cumartesi akşamı Son Yaz dizisinin 23. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümden yeni fragmanı aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.