Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Savaşçı dizisinin Çiğdem Teğmen’i Gaye Turgut Evin herkese büyük sürpriz yaptı! Bebek geliyor…

Savaşçı dizisinin Çiğdem Teğmen’i Gaye Turgut Evin herkese büyük sürpriz yaptı! Bebek geliyor…

tarafından zk zk

Beni Affet isimli günlük dizide oynadığı Bahar karakteri ile gönülleri fetheden Gaye Turgut Evin, diziden radikal bir kararla ayrılarak Ankara’dan İstanbul’a gelerek kariyer yolculuğunda başka bir sayfa açmıştı. Oyuncuyu bir süre sonra Fox TV’de ekrana gelen Savaşçı dizisinde Çiğdem Teğmen olarak izlemeye başladık.

Yeni karakteriyle de çok sevilen ve başarılı oyunculuğu ile de övgüler alan Gaye Turgut Evin, kariyerinde Savaşçı dizisi ile bir sıçrama yaptı. Yeni sezonda bir türlü başlamayan dizinin kadrosundan ilk ayrılanlardan birisi de Evin oldu.

Oyuncu, Savaşçı’nın yeni sezonu için bir türlü harekete geçilememesi üzerine Berk Oktay’ın ayrılışından sonra o da ayrıldığını duyurmuş ve başka bir diziye geçmişti.

Gaye Turgut Evin, sonrasında TRT1’de ekrana gelen Tövbeler Olsun dizisinin kadrosuna dahil oldu. Gayet Turgut Evin, Beni Affet dizisinde tanıştığı Deniz Evin ile 2013 yılında evlenmişti.

Savaşçı dizisinin Çiğdem Teğmen'i Gaye Turgut Evin herkese büyük sürpriz yaptı! Bebek geliyor... 8

Mutlu çiftin bir bebek bekledikleri magazincilerle karşılaşmalarıyla ortaya çıktı! Gaye Turgut Evin’in 6 aylık hamile olduğu öğrenildi. Karnı da iyice belirginleşen oyuncu, ilk kez hayranlarına bu güzel sürprizi vermiş oldu böylece.

Nişantaşı’nda magazincilerle karşılaşan oyuncu ve eşi, güzel haberi paylaştı. Habertürk’ün haberine göre Evin çifti hayranlarıyla da güzel sürprizi paylaştı ve kız bebek beklediklerini açıkladılar…

Biz de Gaye Turgut Evin ve Deniz Evin çiftini televizyongazetesi.com olarak tebrik ediyoruz, sağlıkla gelsin…

Savaşçı dizisinin Çiğdem Teğmen'i Gaye Turgut Evin herkese büyük sürpriz yaptı! Bebek geliyor... 9