Ana sayfa Dizi Haberleri Fragmanları çok konuşuldu, ama reytinglerde kötü başladı! Kara Tahta bunu hiç hak etmedi!

Fragmanları çok konuşuldu, ama reytinglerde kötü başladı! Kara Tahta bunu hiç hak etmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Tahta dizisinin ilk bölümünün aldığı reytingler pek de tatmin edici değil.. Özellikle tüm kişiler kategorisinde ilk 10 program arasına bile giremeyen bir TRT1 yapımı görmek o kadar da kolay değil. Bu sezon benzer bir durumu Dünya Hali dizisi de sezon başında yaşamıştı. Aynı şekilde Burak Sevinç’in başrolündeki Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli isimli dizi de yine düşük reytingler alarak hayal kırıklığına neden oldu.

TRT1 ekranında yayınlanan ve beklenmedik derecede düşük reytingler elde eden diziler arasında Kara Tahta’yı da gösterebiliriz. AB ve ABC1 kategorilerinde ortalama oranlar yakalanmış olsa bile, beklenen bu değildi. Miray Daner ve Furkan Andıç gibi iki önemli ismin yer aldığı bir dizinin daha iyi sonuçlar alması gerekirdi.

TRT1, son yıllarda dizi izleyicilerin en çok tercih ettiği kanallar arasına katıldı ve yayınlanan dizilere ilgi hep büyük oluyor. Ancak bazen de şanssızlık yaşanıyor. İşte Kara Tahta dizisinin ekran ömrü de böyle bir şanssızlık ile başladı…

Fragmanları çok konuşuldu, ama reytinglerde kötü başladı! Kara Tahta bunu hiç hak etmedi! 62

Hikayesi etkili olan, oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Kara Tahta’nın ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alması bekleniyor. Birçok dizi hayranı, hikayeyi beğenmelerine rağmen gelen reytinglerin düşüklüğüne şaşırdıklarını belirten yorumlar yaptı.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlar, bu sonuçların dizinin hakkı olmadığı yönünde ortak bir düşünceyi öne çıkarttı. Kara Tahta’nın önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar elde etmesi bekleniyor. Ancak dizinin Çarşamba rekabetinde ayakta kalması konusunda verilen ilk sinyaller pek de iyi gözükmüyor…

Kuruluş Osman dizisinin baskın olduğu rekabette, finale doğru giden Sadakatsiz de iyi sonuçlar elde ediyor. Oğlum dizisi de Show TV’nin beklemediği düşük reytingler getiriyor. 6 Nisan Çarşamba akşamı tv8’de başlayacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin sonuçları da merakla bekleniyor.