Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Bilgiç krizi, Süslü Korkuluk dizisindeki olumlu havayı olumsuza çevirdi!

Esra Bilgiç krizi, Süslü Korkuluk dizisindeki olumlu havayı olumsuza çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süslü Korkuluk dizisi heyecanla beklenen yapımlardan birisi ama duyurulmasından bu yana üst üste krizlerle anılan bir yapım oldu. Çağatay Ulusoy hayranlarının heyecanla bekledikleri dizi, daha önce hangi kanalda yayınlanacağı krizi ile anılmıştı.

2 Milyon TL’ye varan bölüm başı bütçesi ile dikkatleri çeken dizinin tv8’de yayınlanmayacağının ortaya çıkması ilk kriz oldu. Acun Ilıcalı’nın 31 Aralık 2021 tarihindeki yılbaşı özel programında ilk fragmanını yayınladığı ve büyük beklenti oluşturan Süslü Korkuluk, üst üste 3 kriz ile sarsıldı.

İlk önce nerede yayınlanacağı belirsizleşen dizi, sonunda Netflix tarafından sahiplenildi ve bir kriz atlatılmış oldu. OGM Pictures imzasını taşıyan dizinin ikinci krizi ise Alina Boz ile ilgili çıktı. Önce rolü kabul eden oyuncunun daha sonra “Çağatay Ulusoy özellikle onu istedi” şeklindeki haberlerden etkilenerek ayrıldığı iddiaları ortaya atıldı. Bir başka iddiaya göre ise televizyon dizisi olarak düşündüğü için projeyi kabul eden Alina Boz’un, dijital platforma geçince rol almaktan vazgeçtiği şeklindeydi…

Alina Boz’un ardından başrol kadın oyuncusu olarak anlaşma sağlanan Esra Bilgiç’in sete çıkması bekleniyordu. Kırklareli’ne giderek çekimler için son hazırlığı yapan ve ilk sahneleri de çekilen dizide şimdi de üçüncü kriz çıktı.

Esra Bilgiç krizi, Süslü Korkuluk dizisindeki olumlu havayı olumsuza çevirdi! 7

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Esra Bilgiç, yapımcı ile sözleşme şartları konusunda anlaşma sağlayamadı. Oyuncunun projeden ayrılması ile birlikte, bu sefer yeni kadın başrol arayışı başladı. Sete de çıkan ekip şimdi yeni kadın oyuncunun gelmesini bekleyecek.

Dizi hayranları ekibin sete çıkmasına çok sevinmişti ama Esra Bilgiç’in başrolden ayrılması ile başlayan bu yeni kriz, olumlu havayı olumsuza çevirdi. Dizi artık krizlerle anılan bir yapım olarak görülmeye başlandı.