Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Andıç foto paylaştı, ilk yorumlar dizideki partnerlerinden geldi!

Furkan Andıç foto paylaştı, ilk yorumlar dizideki partnerlerinden geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Furkan Andıç, Adını Feriha Koydum dizisindeki Selim karakteri ile ilk kez 2012 yılında ekranlara gelmişti. O dizinin ardından Umutsuz Ev Kadınları, Yağmurdan Kaçarken, Kaçak Gelinler, Kırgın Çiçekler, Tatlı İntikam, Meryem ve ardından da Kardeş Çocukları dizisinde oynamıştı.

Başarılı oyunculuğu ile beğeni toplayan Andıç, 2019 yılında yaz dizisi olarak başlayan Her Yerde Sen dizisinde rol almıştı. Aybüke Pusat ile başrolünü paylaştığı dizi, Fox TV’de yayınlanıyordu. Sezonda da devam eden dizi, 23. bölüm sonra final yaptı.

Furkan Andıç foto paylaştı, ilk yorumlar dizideki partnerlerinden geldi! 13

Ardından 2020 yılının yaz sezonunda bir başka diziyle ekranlara gelmeye başladı oyuncu. Bu kez Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde rol aldı. Dizide Ezgi Şenler ile partner oldu ama herkes onu Nilay Deniz’e daha çok yatıştırdı.

Andıç, şu sıralar ekranda değil. Hayranları yeni projesini merakla bekliyor ama henüz bir netlik yok. Şimdilerde sosyal medyadan hayranlarıyla buluşuyor oyuncu.

Furkan Andıç foto paylaştı, ilk yorumlar dizideki partnerlerinden geldi! 14

Zaman zaman farklı konseptler içinde verdiği pozlarını yayınlıyor. Bir kaç gün önce aşağıdaki paylaşımı yaptı oyuncu. Fotoğrafına ilk yorum yapanlardan ikisi ise dikkat çekti.

Birisi Aybüke Pusat, diğeri de Nilay Deniz’di. Oyuncunun rol arkadaşlarından nazar boncuk aldığı yorumlarda görülüyor. Nilay Deniz ayrıca meslektaşına “Bay bıyık” yorumunu da yapmış…

Furkan Andıç foto paylaştı, ilk yorumlar dizideki partnerlerinden geldi! 15