Ana sayfa Dizi Haberleri Furkan Andıç için dizi meselesi paradan ibaret değil!

Furkan Andıç için dizi meselesi paradan ibaret değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay -Kanal D ekranında yayınlanmaya başlayan Çatı Katı Aşk dizisinde başrolde yer alan Furkan Andıç, artık romantik komedi projesi denilince akla gelen ilk erkek oyunculardan birisi oldu. Bu tür eğlenceli yapımlara uyan yapısıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, işini de çok seviyor.

Milliyet gazetesine açıklamalar yapan ünlü oyuncu, “Ben yaptığım işten keyif almaya çok özen gösteriyorum. Çünkü ciddi anlamda yoğun bir çalışma ve özveri gerektiren bir iş. Bu sebeple mutlu olmanız şart” diye konuştu.Birçok oyuncunun dizileri biraz da küçümseyip, para kazanma amaçları olarak gördüğü de biliniyor.

Furkan Andıç bu şeklide düşünmüyor. Oyuncu olarak kendisini belirli bir role veya kalıba sakışmış da hissetmediğini ifade eden Furkan Andıç, ” Eğer söylenen biriyseniz ve o bahsettiğin sıkışmışlık hissi üzerinizde varsa, işte o zaman köşeye sıkışabilirsiniz. Ben çalışırken bunu hissetmedim, ancak baktığımda TV ekranı senaryolar olarak zaten buna çok müsait” ifadelerini kullandı.

Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz ile aynı projede başrolü paylaşan oyuncu, Çatı Katı Aşk’ta yer almaktan da çok memnun.

Oyuncu, dizinin kendisi için farkını da şu şekilde anlattı: “Çatı Katı Aşk”ta gerçekten bugüne kadar canlandırmadığım bir karakterle baş başayım. Bu beni gerçekten mutlu ediyor. Karakter snob değil eğlenceli. Aşka küskün değil hareketli, yönetici değil uygulayıcı, patron değil resmen çırak.”