Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Andıç yeni dizide tarz değiştiriyor, özleyenler ekran başına!

Furkan Andıç yeni dizide tarz değiştiriyor, özleyenler ekran başına!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Furkan Andıç, 2011 yılında Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Levent karakteri ile yer aldıktan sonra dikkatleri çekmiş ve Adını Feriha Koydum dizisindeki Selim olarak da büyük ilgi görmüştü.

Kaçak Gelinler dizisi oyuncu adına çok iyi bir çıkış oldu ve Kırgın Çiçekler’deki Gökhan karakteri de çok sevilmişti. Tatlı İntikam, Meryem, Kardeş Çocukları yapımları ile tecrübe kazanan oyuncu, son dönemde iki romantik komedi dizisinin başrolünde yer aldı.

Her Yerde Sen dizisinde Aybüke Pusat ile başrolü paylaşan yakışıklı oyuncu, ardından ise Çatı Katı Aşk’ta Ezgi Şenler ile partnerlik yaptı… Selin Şekerci de daha sonra diziye katılmıştı ve Furkan Andıç ile ne kadar yakın arkadaş olduklarını da hayranları yakından hatırlayacaktır.

Furkan Andıç, son 3 yıllık dönemde hep romantik komedi dizilerini tercih etti. Televizyon ekranında izleyicileri eğlendiren yapımları seçerek yeteneklerini sergileyen oyuncu, yeni dizisi için ise tarz değişikliği yaptı.

Furkan Andıç yeni dizide tarz değiştiriyor, özleyenler ekran başına! 7

Kara Tahta isimli bir dram yapımını kabul eden Furkan Andıç, bu sefer de dram hikayelerinde de ne kadar başarılı olabileceğini gösterecektir…

Oyuncunun hayranların onun iyi bir iş çıkartacağına emin… Ayrıca Miray Daner gibi çok sempatik bir partneri olması da Furkan Andıç’ı yeni projesinde öne çıkartacaktır.

Atlas isimli karakteri canlandıracak olan Furkan Andıç ile Irmak karakterinde Miray Daner işbirliğini izleyeceksiniz. Atlas lise yıllarında büyük zorbalık yaşadığı okula, yıllar sonra matematik öğretmeni olarak geri dönecek ve eski aşkı Irmak ile karşılaşmaları çok farklı bir hikayeyi ortaya çıkartacak.

Onur Durmaz ile Cengiz Bozkurt’un da başrolünde yer aldığı Kara Tahta isimli TRT1 dizisinde, bir de sürpriz buluşma gerçekleşti.

Her Yerde Sen dizisinde yönetmen Ender Mıhlar ile çalışan ve çok da yakın bir arkadaşlık kuran Furkan Andıç, yine aynı yönetmen ile yeni dizide buluşuyor.