Ana sayfa Dizi Arşivi Kadro sağlam, hikaye çok etkili! Annenin Sırrıdır Çocuk fişek gibi geliyor!

Kadro sağlam, hikaye çok etkili! Annenin Sırrıdır Çocuk fişek gibi geliyor!

tarafından ker_def

Annenin Sırrıdır Çocuk’un kadrosu ortaya çıktı! TV8’de ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanan “Annenin Sırrıdır Çocuk” dizisinin oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler bulunuyor. İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker ile anlaşmaların yapıldığı daha önceden ortaya çıkmıştı. Dizinin başrolünde yer alan 4 isim büyük dikkat çekti…

Ayrıca oyuncu kadrosunda etkili isimlerin de bulunduğu dizi NTC Medya tarafından titizlikle hazırlanıyor… Dizide Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden önemli isimleri bir arada göreceksiniz.

İki kadın başrol oyuncusunun anne karakterlerini canlandıracak olmaları da kariyerleri adına yeni bir sınav olacak. Selin Yeninci ve İrem Helvacıoğlu ikilisi başrolün hakkını verecektir. Üstünü örtmeye çalıştıkları geçmişleriyle yüzleşen iki anne adayı olarak izleyeceğimiz başarılı oyuncular, dizinin hikayesi ile birlikte çok önemli bir mesaj da verecek.

Kadro sağlam, hikaye çok etkili! Annenin Sırrıdır Çocuk fişek gibi geliyor! 7

“Annenin Sırrıdır Çocuk” isimli dizinin en dikkat çeken mesajı, anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunun bir kez daha gösterilmesi olacak.

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla TV8 yeni bir dizi deneyimi daha yaşayacak. Kırmızı Oda’nın final yapmasının ardından sadece Canım Annem isimli günlük dizisi bulunan kanalın, yakında ikinci dizisi de izleyicilerle buluşacak.

Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizinin yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar otururken, senaryosunu ise Makbule Kosif kaleme alıyor.

İki kadının etkileyici hikayesini seyirciyle buluşturmaya hazırlanan dizinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstleniyor.