Ana sayfa Dizi Haberleri Furkan Andıç’ın yeni imajını gördünüz mü? Sürpriz projeye hazırlık…

Furkan Andıç’ın yeni imajını gördünüz mü? Sürpriz projeye hazırlık…

tarafından zk zk

Ünlü Oyuncu Furkan Andıç’ın Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı ile başrolünü paylaştıkları Kanal D’deki Çatı Katı Aşk dizisi, 16. bölümüyle Ekim ayında final yapmıştı. Dizinin son bölümlerinde Ezgi Şenler’in reyting uğruna kurban edilip diziden çıkarılması ve yerine Selin Şekerci’nin getirilmesi de diziyi kurtaramamıştı.

Furkan Andıç’ın ismi aylardır başka bir projeyle anılmadı. Ancak oyuncunun bu dönemde boş durmadığı da kısa bir süre önce ortaya çıktı. Andıç’ın kendisinin bir film hazırlığında olduğu öğrenildi.

Oyunculuğunun yanına senaristliğini de eklemek isteyen Furkan Andı’ın şu sıralar kısa film çekme hayalini gerçekleştirmek üzere çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

Furkan Andıç'ın yeni imajını gördünüz mü? Sürpriz projeye hazırlık... 10

Senaryo yazma çalışmaları devam eden kısa filmi öncesinde ise yeni imajıyla dikkat çekti oyuncu. Bu kez sakallarını, bıyıklarını ve saçlarını uzattığı görülen oyuncunun yeni haliyle verdiği pozlar, hayranlarından da büyük ilgi gördü.

Furkan Andıç’ın uzun süredir senaryo teknikleri çalıştığı ve usta isimlerden kendisini geliştirmek için eğitimler aldığı öğrenildi. İlk senaryosunu yazan oyuncu, yaptığı imaj çalışması ile de hayranlarına güzel bir sürprizle selam verdi.

Oyuncu, tamamlanmak üzere olan yeni projesinin en kısa sürede çekilmesi için çalışıyor. Yönetmen ve oyuncu arkadaşlarıyla da projeyi paylaşmaya başladığı konuşuluyor.

Furkan Andıç’ın yeni projede oynamak için mi imaj değiştirdiği de merak konusu. Fethi Karaduman’ın fotoğraf çekimleriyle işte oyuncunun yeni imajı…
Furkan Andıç'ın yeni imajını gördünüz mü? Sürpriz projeye hazırlık... 11

Furkan Andıç'ın yeni imajını gördünüz mü? Sürpriz projeye hazırlık... 12

Furkan Andıç'ın yeni imajını gördünüz mü? Sürpriz projeye hazırlık... 13