Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet setinde hakaret iddiası mahkemeye taşındı! Deniz Çakır’dan şikayetçi oldu ama durum karışık!

Masumiyet setinde hakaret iddiası mahkemeye taşındı! Deniz Çakır’dan şikayetçi oldu ama durum karışık!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni dizisi, ilginç bir olay ile gündeme geldi. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin dün akşam 3. bölümü ekrana gelmişti ama gündeme bambaşka bir sebeple düştü! Kadına şiddet konusunun öne alındığı dizi, izleyenlerden büyük ilgi görmeye devam ederken, kamera arkasında yaşandığı iddia edilen bir konu, mahkemeye intikal etti!

Dizinin başrol oyuncularından Deniz Çakır’ın, setteki kostüm asistanı Çağatay Görgen’e hakaret ettiği iddiası çok şaşırttı. Yaşanan olay sonrasında Deniz Çakır’ın henüz bir açıklaması yok ama gelen duyumları Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından paylaştı.

Buna göre, dizinin kostüm ekibinden olan kostüm asistanı Çağatay Görgen, Deniz Çakır’ın kendisine çalıştığı Masumiyet dizisinin setinde hakaret ettiğini öne sürerek adliyeye gidip şikayetçi oldu.

Masumiyet setinde hakaret iddiası mahkemeye taşındı! Deniz Çakır'dan şikayetçi oldu ama durum karışık! 7

Avukatı ile birlikte adliye önünde görülen Çağatay Görgen’in bu iddiasından sonra gözler Deniz Çakır’a çevrildi. Ancak henüz bir açıklama yok.

Bu arada gelen bir başka ilginç bilgi de dikkatleri çekti. Alınan bilgilere göre Çakır’dan şikayetçi olan kostüm asistanı Görgen’in daha önce de çalıştığı Sefirin Kızı ve Gönül Dağı dizilerinin yapım şirketleri ile de davalık olduğu konuşuluyor.

Şu anda hepsi bir iddiadan ibaret olan bu durumun nasıl sonuçlanacağı merak konusu… Şimdilik konuyla ilgili bilgiler böyle. Gelişmeleri paylaşacağız…