Ana sayfa Yabancı Dizi FX Kanalında The Walking Dead Maratonu

FX Kanalında The Walking Dead Maratonu

tarafından ker_def

FX kanalı arka arkaya yayınlanacak bölümleriyle “The Walking Dead” hayranlarına kesintisiz dizi keyfi sunuyor. “The Walking Dead” şimdiye kadar yayınlanmış tüm bölümleriyle 19 Ağustos’tan itibaren her gün saat 00.00’da FX kanalında tutkunlarıyla buluşuyor.

Robert Kirkman’ın efsanevi çizgi romanından uyarlanan ve her bölümü dünyanın dört bir yanında büyük heyecan yaratan “The Walking Dead”, 19 Ağustos’tan itibaren arka arkaya yayınlanacak bölümleriyle hayranlarına maraton keyfi yaşatıyor. Zombi kıyametinden sonra hayatta kalmayı başaran polis memuru Rick Grimes’in öncülüğünde güvenli bir yaşam alanı arayan bir grup insanın hikayesini konu alan dizi, ilk sezonundan 9. sezonuna kadar şimdiye kadar yayınlanmış tüm bölümleriyle her gün FX erkanlarına geliyor.

Her gece üç bölümü arka arkaya yayınlanacak olan “The Walking Dead”, her gün saat 00.00’da Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe altyazı seçeneğiyle FX kanalında.

Heyecanla beklenen yabancı dizi ve animasyonların Türkiye’deki adresi FX kanalı; D-Smart, Tivibu, KabloTV, TV+ veBluTVplatformlarından izlenebiliyor.