Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti reytinglerde üzdü ama bir konuda hakkını yememek lazım!

Kızılcık Şerbeti reytinglerde üzdü ama bir konuda hakkını yememek lazım!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti isimli yeni dizinin ilk bölümde reytinglerde çok kötü oranlar elde etmesi herkesi şaşkınlığa uğrattı. Tüm izleyici gruplarında ilk 10 program arasına bile girememesi nedeniyle Kızılcık Şerbeti’nin kötü bir reyting başlangıcı yaptığını söyleyebiliriz. Ancak dizinin hakkını yememek lazım, son zamanlarda sosyal medyada büyük bir etkileşim oluşturan Kızılcık Şerbeti, bu konuda birçok rakibinin önünde yer alıyor.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” ilk bölümüyle sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Kızılcık Şerbeti reytinglerde üzdü ama bir konuda hakkını yememek lazım! 8

#KızılcıkŞerbeti etiketi Twitter’da yayın süresince TT listesinin zirvesinde yer aldı. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ekranlara farklı bir soluk getiren diziye, sosyal medya üzerinden övgüler yağdı. İzleyenler, Kızılcık Şerbeti’ni hayatın içinden, gerçekçi ve samimi bulduklarını dile getirdiler.

Dizinin reytinglerde hiç de beklenmedik şekilde kötü sonuçlar elde etmesi, Yalı Çapkını isimli Star TV dizisinin müthiş bir sıçrama yapmasından kaynaklandı. Çünkü iki dizinin izleyici kitlesi de ortak ve bu noktada daha önce başlayan Yalı Çapkını’nın büyük bir avantajı bulunuyor.

Kızılcık Şerbeti reytinglerde üzdü ama bir konuda hakkını yememek lazım! 9

İKİ UÇ AİLE BİR ARAYA GELDİ!

Dizinin ilk bölümünde; inandığı doğrulara sıkı sıkıya bağlı, prensip sahibi bir kadın olan Kıvılcım, üniversite öğrencisi olan büyük kızı Doğa’nın hamile olduğunu öğrenmesiyle yıkıldı.

Kızının ileride başarılı ve mutlu bir hayat sürmesini isterken, Doğa’nın erken yaşta hamile kalması ve ardından evden kaçarak yıldırım nikahıyla Fatih’le evlenmesi Kıvılcım’ı hayal kırıklığına uğrattı.

Çaresiz kalan ve Doğa’yı kaybetmek istemeyen Kıvılcım, Fatih ve ailesini evine davet etti. Bölümde; farklı kültürlere ait iki ailenin ilk kez bir araya geldiği sahnede tansiyon yükseldi.

Fatih’in ailesi ile tanışmasıyla büyük bir şok yaşayan Kıvılcım aynı zamanda öğrencisi Metehan’ın babası Ömer’in, Fatih’in amcası olduğunu öğrendi.

İKİNCİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Yayınlanan ilk bölümün hemen ardından ikinci bölüm tanıtımı da izleyiciyle buluştu ve heyecanı artırdı. Kızılcık Şerbeti’nin ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Kıvılcım ve Doğa arasında Fatih’in ailesi sebebiyle gerilimin giderek yükseldiği tanıtımda Pembe ve kızı Nursema’nın Kıvılcım’ı okulda ziyaret etmesi dikkat çekiyor.

Doğa, okulunu dondurmaya karar verdiğini söyleyerek Kıvılcım’ı şoke ederken bu kararın aileler arasındaki dengeleri nasıl değiştireceği merakla bekleniyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği “Kızılcık Şerbeti”nin Cuma günü yayınlanacak yeni bölümünde Kıvılcım’ın, kızının evliliği için nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor!