Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gani Müjde’nin Arkadaş dizisinin hikayesi ve başrolü çok dikkat çekecek!

Gani Müjde’nin Arkadaş dizisinin hikayesi ve başrolü çok dikkat çekecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gani Müjde hem yazarlık yapıyor hem senarist hem yönetmen hem sunucu hem de karikatürist bir kimliğe sahip. Şimdiye kadar yazdığı kitaplar, sinema ve dizi projeleri ile bir başarı hikayesi olarak görülen Gani Müjde, uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüş yapıyor.

1959 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gani Müjde’nin televizyonda en son senaryosunu yazdığı dizi 2017 yılında yayınlanan İki Yalancı oldu… 5 yıl aradan sonra şimdi de Arkadaş isimli bir dizi ile gündeme gelen Gani Müjde, ekibi ile birlikte bir mafya liderinin hikayesini izleyicilerin karşısına çıkartacak.

Arkadaş isimli dizinin yapımcısı BKM oldu… Başrolde ise tam da mafya lideri rolüne yakışacak olan Ertan Saban seçildi… Başarılı oyuncunun bu tür rolleri ne kadar güçlü şekilde canlandırdığını bilenler, çok ilgi çekici bir dizinin gelmekte olduğunu da fark edecektir.

Oyuncu kadrosu henüz netleşmeyen dizinin hikayesi de çok ilgi çekecek. Gani Müjde uzun süredir üzerinde çalıştığı projede bir dönem mafya lideri olarak birçok suça karışan bir adamın, yıllar sona hayatını değiştirme sürecini ekrana taşımak istiyor.

Mafya lideri yaptıklarına tövbe edecek ve bambaşka bir hayata doğru yol alacak. Yeni hayatında normal bir insan olmayı deneyecek olan karakter, bir okulda öğretmenliğe de başlayacak.

Ertan Saban’ın şimdiden hayranlarını çok heyecanlandıran bu dizi, Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Yaz aylarında oyuncu kadrosunun tamamlanarak çekimlerin başlaması ve muhtemelen de Ağustos ayında Arkadaş dizisinin izleyicilerle buluşması planlanıyor.