Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler’in Defne’si Nil Keser yeni projesinde unutulmaz bir karakteri canlandıracak!

Kırgın Çiçekler’in Defne’si Nil Keser yeni projesinde unutulmaz bir karakteri canlandıracak!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Nil Keser, 2014 yılında oyunculuk serüvenine Çılgın Dershane Üniversitede isimli dizi ile başladı. Canlandırdığı Özlem karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Kırgın Çiçekler dizisindeki Defne karakteri milyonların hayranlığını kazandı.

Bugüne kadar az sayıda projede yer alan güzel oyuncu ayrıca Bizim Hikaye, Menajerimi Ara, Duran, Son Parti ve Aşk Çağırırsan Gelir gibi projelerde yer aldı. Nil Keser, hayatının rolü geçtiğimiz günlerde yapımcılığını “10. Ev” adlı yapım şirketinin üstleneceği dizi için evet dedi.

Yeşilçam filmleri arasında en beğenilen melodramlar arasında yer alan Ah Nerede filminin dizi versiyonunun çekileceği aylar öncesinden açıklanmıştı. Senaryo ile ilgili hazırlıkların sürdüğü diziyle ilgili olarak, daha önce Gülşen Bubikoğlu’nun rolü için Demet Özdemir ile görüşüldüğü de gündeme gelmişti. Fakat bu iddialar sonrasında doğrulanmadı. Gülşen Bubikoğlu’nun Zehra rolü güzel ve yetenekli yıldız Nil Keser’in oldu.

Kırgın Çiçekler’in Defne’si Nil Keser yeni projesinde unutulmaz bir karakteri canlandıracak! 1

1975 yılında Ses Mecmuası’nın açtığı sinema artisti yarışmasında elde ettikleri dereceler ile sinema kariyerlerine başlayan Tarık Akan ile Gülşen Bubikoğlu’nun rol aldıkları Ah Nerede filmi 47 yıl sonra dizi olarak izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Henüz Tarık Akan’ın canlandırdığı Ferit karakteri için bir erkek oyuncu seçimi yapılmadı ama dizide yer alacak diğer oyuncularla ilgili detaylar gelmeye başladı. Bülent İşbilen’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizide usta isimler Ayşe Kökçü ve Tarık Pabuççuoğlu da oynayacak.

Kırgın Çiçekler’in Defne’si Nil Keser yeni projesinde unutulmaz bir karakteri canlandıracak! 2

Kırgın Çiçekler’in Defne’si Nil Keser yeni projesinde unutulmaz bir karakteri canlandıracak! 3

Filmde Tarık Akan’ın karakteri olan Ferit’in babasını Hulusi Kentmen oynamıştı. Dizide bu rolü Tarık Pabuçcuoğlu oynayacak. Şükriye Atav’ın oynadığı Ferit’in annesine ise Ayşe Kökçü hayat verecek. Diğer detaylar ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

Ayrıca güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide Derya Alabora “Perihan”, Mert Carim “Ali”, Asena Keskinci “Burçak”, Berfe Sancak “Nihal”, Melis Özçimen “Sera”, Bala Atabek “Huriye”, Orhan Ekşin “Yılmaz”, Korhan Herduran “Murat”, Ahsen Türkyılmaz “Duygu”, Batuhan Sert “Ömer”, Samet Kaan Kuyucu “Cenker” karakterine hayat veriyor.