Ana sayfa Sosyal Medya Gel de çık işin içinden! Kerem Bürsin ve Hande Erçel, Maldivler’den kafa karıştırmaya devam ediyorlar!

Gel de çık işin içinden! Kerem Bürsin ve Hande Erçel, Maldivler’den kafa karıştırmaya devam ediyorlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizileri sezon finali yapar yapmaz Maldivler’e uçan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, şu sıralar altın rengi kumsallarda, masmavi deniz ve muhteşem manzara eşliğinde doyasıya bir tatil yapıyorlar. Aylardır çalışan ve neredeyse hiç ara vermeyen iki oyuncu, bu yorucu sürecin ardından dinlenmek için Maldivler’e gittiler.

Haziran ayında yeniden sete dönerek yoğun bir tempoda çalışmaya hazırlanan ve belki yaz tatili yapma fırsatı da bulamayacak olan Erçel ve Bursin, şimdi doya doya dinleniyor.

Bol bol da fotoğraflar yolluyorlar instagram’dan hayranlarına. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in, dizide partner olduklarından beri aşk yaşadıkları iddia edilip durdu. Onlar da ısrarla reddettiler, sonunda cevap bile vermeyip gülüp geçmeyi seçtiler, kimi zaman da sorulan bu sorulara sıkıntılı bir tavırla ‘yeter artık’ şeklinde ifadeler gösterdiler.

Maldivler’e birlikte gittikleri ve başbaşa tatil yaptıkları sanıldı önce. Fakat daha sonra Hande Erçel’in yeğeni Mavi ile fotoğrafını paylaşması, ablası Gamze Erçel’in de eşi ve kızıyla paylaşımları, durumu ortaya koydu.

Hande Erçel, ailesi ile gitmişti. Ancak bu Kerem Bürsin ile aralarında yine bir aşk dedikodusu çıkmasına da engel olmadı. İkilinin hiç birlikte bir fotoğraflarını paylaşmadılar ama Hande Erçel, paylaştığı bir manzara fotosuna Kerem Bürsin’in instagram ismi The Bursin’e atıfta bulunarak The B. notunu düşmesi, bir anda gündem oldu.

Kafaları karıştıran son paylaşım ise Kerem Bürsin’den kısa bir süre önce geldi. Hande Erçel’in güneşin batışına karşı bir pozunu paylaşan Kerem Bürsin, İngilizce olarak “Güzel bir kadın ile güzel bir yerde, güzel manzara” notunu düştü.

Gel de çık işin içinden! Kerem Bürsin ve Hande Erçel, Maldivler'den kafa karıştırmaya devam ediyorlar! 9

Bürsin’in bu paylaşımı ile ikilinin hayranları da sosyal medyada yorum üstüne yorum yapmaya başladılar. Şimdiden aralarındaki durumu ifşa ettikleri, Kerem Bürsin’in bu paylaşımıyla artık aşk-ı ilan ettiği söylenmeye başladı bile!

Yapılan bu paylaşımdan sonra ikilinin yeniden ve yoğun bir şekilde aşk iddiaları ile ilgili sorular almaya başlayacakları da kesin! Bundan sonra insanları inandırmaları da hayli zor! Zaten birlikte olmalarını isteyen hayranları için de bu paylaşım yetti bile!

Bu saatten sonra ikili “iyi partneriz, arkadaşız, birlikte tatil yaptık sadece” deseler de inandırmaları zor olacak! İşin bir başka yanı da ikilinin bu durumu bilerek köpürtmeleri de olabilir. Aralarında bir aşk yoksa bile dizilerinin de selameti ve yeni dönem öncesinde heyecan yaratmanın bir yolu da olabilir tüm bu gösterişli durum!

Bakalım ikili ülkeye döndüğünde neler yaşanacak? Bu arada Hande Erçel de sonrasında aşağıdaki paylaşımları yaptı. Erçel’in paylaşımına Kerem Bürsin’in beğenisi de görülüyor…

Gel de çık işin içinden! Kerem Bürsin ve Hande Erçel, Maldivler'den kafa karıştırmaya devam ediyorlar! 10

Gel de çık işin içinden! Kerem Bürsin ve Hande Erçel, Maldivler'den kafa karıştırmaya devam ediyorlar! 11