Ana sayfa Sosyal Medya Gel de gülme! Enis Arıkan, Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik’i sette habersiz yakaladı, acımadı, yayınladı!

Gel de gülme! Enis Arıkan, Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik’i sette habersiz yakaladı, acımadı, yayınladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz sezon sonunda ekrana gelmeye başlamıştı. Eylül ayında 2. sezonuna başlayan dizi, reytingleriyle kanalın yüzünü güldürürken, izleyicinin de beğenisini kazanan bir yapım olarak gündemde.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesine dayanan dizide Nalan karakterine Burcu Biricik hayat veriyor. Feyyaz Şerifoğlu ile başrolde oynayan Biricik, zaman zaman sosyal medya hesabından dizinin kamera arkası fotoğraflarıyla hayranlarını mutlu ediyor.

Dizide Muzaffer (Muzo) karakterine hayat veren Enis Arıkan ise eğlenceli kişiliği ile dikkat çeken bir isim. Her ne kadar dizide ciddi tavırlarıyla görünse de gerçek hayatta tam tersi bir kişilik! Esprili kişiliğinin yanı sıra arkadaşlarını ‘madara’ eden kimi videoları ile de güldürüyor.

Gel de gülme! Enis Arıkan, Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'i sette habersiz yakaladı, acımadı, yayınladı! 9

Onun gazabına en çok uğrayan isimlerden bir tanesi de çok yakın arkadaşı olan Ezgi Mola… Enis Arıkan, en çok Ezgi Mola’yı rezil etmekten hoşlandığını da kahkahalar içinde anlatıyor zaman zaman. Mola da uzun yıllardır dostu olan Arıkan’ın bu yanıtına aynı şekilde karşılık veriyor.

Enis Arıkan, sosyal medyada da ilgiyle takip edilen bir isim. Camdaki Kız dizisinin kamera arkasından o da pek çok paylaşım yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Burcu Biricik’i sette çekim sırasını beklerken uyuyakalınca yakalamış!

Arıkan, rol arkadaşının içinin geçtiği o anlarının fotoğraflamakla kalmayıp bir de yayınlamış! Üstelik ‘kıyamam’ notunu düşerek arkadaşına fena kıymış!

Burcu Biricik de bu esprili göndermeyi kendi sayfasında paylaşarak durumuna gülümseten bir not düşmüş!

Gel de gülme! Enis Arıkan, Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'i sette habersiz yakaladı, acımadı, yayınladı! 10

“Ya Burcu sana kıyamam ama kıyıcam” diyerek fotoğrafı paylaşan Arıkan’dan sonra Burcu Biricik de instagram hesabının story bölümünden aynı pozu yayınladı. Biricik, dizide Nalan’ın hamile olmasına gönderme yaparak kahkaha attıran bir not düştü ve”Oyuncu rolü gereği hamile olunca hamileliğin uyku yaptığı ilkesine inanmıştır…” diye yazdı…

Bu arada Burcu Biricik, dizinin setinden bir başka paylaşım daha yaparak sahne öncesi rol arkadaşlarıyla repliklerin üzerinden geçtiklerini aktardı. Dizinin Levent’i Tuğrul Tülek’in yayınladığı videoyu paylaşan Biricik, “Her sahne öncesi repliklerimizi tartışır ve küçük bir atölye çalışması yaparız” notunu düşmüş…

Gel de gülme! Enis Arıkan, Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'i sette habersiz yakaladı, acımadı, yayınladı! 11