Ana sayfa Sosyal Medya İşte koronavirüse yakalanan Hazal Kaya’nın son durumu! Bir talihsizlik daha yaşadı!

İşte koronavirüse yakalanan Hazal Kaya’nın son durumu! Bir talihsizlik daha yaşadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Kendisini karantinaya alan Kaya, şu sıralar tedavisi nedeniyle evinden çıkmıyor. Hazal Kaya, uzun süre sonra yeniden dizilere dönme heyecanı yaşarken, yeni dizisinin setinde koronavirüse yakalandı. Kaya’nın son durumu ise hayranları tarafından merak ediliyor.

Oyuncu, haberin medyaya yansımasının hemen ardından sevdikleri, hayranları için kısa bir video çekerek olayı doğrulamış ve iyi olduğunu, hafif bir şekilde ve ayakta geçirdiğini anlatmıştı.

Hayranlarının içini bir nebze serinleten oyuncu, ara ara yaptığı instagram paylaşımlarıyla durumu hakkında bilgi de veriyor.

Hazal Kaya, uzun zaman sonra Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizisinin çekimlerine başlamıştı. Büyük bir heyecanla aylardır çalıştığı dönem dizisinin setinde koronayı kaptı.

Aslında çok sıkı önlemler alınması ve kendisinin de çok dikkatli olmasına karşılık yine de bu durumun önüne geçilemediğini belirtmişti oyuncu.

Hazal Kaya, son olarak aşağıdaki paylaşımları yaptı ve nasıl olduğunu takipçileri ile paylaştı. Kaya, hafif geçirmeye devam ettiğini “Bugün de gayet iyiyim ben, hep böyle gider umarım” notunu da ekledi.

İşte koronavirüse yakalanan Hazal Kaya'nın son durumu! Bir talihsizlik daha yaşadı! 9

Covid nedeniyle görüşemediği arkadaşlarından Aslı Kızmaz’a da bir gönderme yaptı paylaşımıyla. Yaz aylarında Kızmaz’ın romanından uyarlanan ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminde oynamıştı Hazal Kaya…

İşte koronavirüse yakalanan Hazal Kaya'nın son durumu! Bir talihsizlik daha yaşadı! 10

Bu arada küçük bir talihsizlik yaşadığı da Bülent Şakrak ile yaptığı bir görüntülü konuşmanın fotoğrafıyla ortaya çıktı. Kaya, manevi abisi olan meslektaşı Bülent Şakrak’ın “Tat koku gitmemiş, at gibi yiyor” esprisine “Her lokmamda gözü var, Maşallah de” sözleriyle yanıt verdi.

Paylaşımındaki bir not da gözlerden kaçmadı. Oyuncunun gözünün üst tarafındaki küçük yarayla ilgili bir nottu bu. Hazal Kaya, gözünü maskenin teliyle çizdiğini aktardı takipçilerine.

Oyuncunun genel halinin ise kendisinin aktarımıyla iyi olduğu, hafif şekilde hastalığı geçirdiği görülüyor…

İşte koronavirüse yakalanan Hazal Kaya'nın son durumu! Bir talihsizlik daha yaşadı! 11