Ana sayfa Dizi Haberleri Gel de şaşırma! Yasak Elma absürtlükte bir eşik daha atladı!

Gel de şaşırma! Yasak Elma absürtlükte bir eşik daha atladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın entrikası bol dizisi Yasak Elma, dün akşam ekrana gelen 98. bölümde yine beyin yaktı adeta! Dizide Erdal Özyağcılar’ın hayat verdiği Hasan Ali Kuyucu’ya tuzak kuran Şahika ve Ender’in planıyla herkesi şaşkına çeviren bir bölüm finali yaşandı. Dizide olanlar, gerçek hayatta olmayacak kadar tuhaf durumlar ortaya çıkarsa da izleyici artık Yasak Elma’da hiçbir şeyde mantık aramıyor!

Başlarda kimi yaşanan olaylar izleyenlerin eleştirilerine neden olsa da bir dönem sonra olaylarda mantık aramayı bırakanlar için Yasak Elma, her bölümüyle izleyenleri hem şaşırtıyor hem de güldürüyor! Absürt olaylara yeni bölümde bir yenisi daha eklendi dün akşam.

Diziyi izleyenlerin hiç beklemediği bir gelişme yaşandı. Şahika’yı öldürmekle suçlayıp Hasan Ali’yi tehdit eden Ender, onun kendisiyle evlenmesi koşuluyla susacağını söyledi. Hasan Ali, bu durumu kabul edip nikah masasına oturdu ama yaşananlar hem onu hem de izleyiciyi şoke etti!

Ender ile evlendiği sanan Hasan Ali Kuyucu, nikah masasındayken Ender’in kapıdan çıkıp gelmesiyle kalakaldı. Duvağı kapalı gelinin ise Şahika çıkması, Hasan Ali’yi şoke etti!

Gel de şaşırma! Yasak Elma absürtlükte bir eşik daha atladı! 10

Şahika’nın ismini Ender Ekinci olarak değiştirmesi de herkesi şaşkına çevirdi! Şahika, mahkeme kararıyla adını değiştirip evlendikten sonra Ender Ekinci Kuyucu adıyla nikah defterine imza attı.

Yasak Elma’da yaşanan bu olaylarla birlikte izleyicinin adeta beyni yandı! Ender ve Şahika, Hasan Ali Kuyucu’nun mallarına konmak için bir plan yapıp onu Ender ile evlenmeye razı etti. Ancak evlenen Şahika oldu.

Diziyi izleyenler pek çok yorum yaparken artık akıllarına bile gelmeyecek gelişmeler karşısında kahkahalar attıklarını anlatıyorlar.

Şahika’nın Hasan Ali ile evlendiği o sahneyi aşağıda izleyebilirsiniz…

Gel de şaşırma! Yasak Elma absürtlükte bir eşik daha atladı! 11

Gel de şaşırma! Yasak Elma absürtlükte bir eşik daha atladı! 12

Gel de şaşırma! Yasak Elma absürtlükte bir eşik daha atladı! 13