Ana sayfa Dizi Haberleri Mehdi resmen imaj değiştirmiş! Doğduğun Ev Kaderindir’de yeni dönem başlıyor!

Mehdi resmen imaj değiştirmiş! Doğduğun Ev Kaderindir’de yeni dönem başlıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde adeta yeni bir dönem başlıyor. Çarşamba akşamları yayınlanan ve başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün yer aldığı dizide hikaye bambaşka bir yere doğru gidiyor! Mahallenin koruyucu abisinden, hastalıklı saplantılı bir adama dönüşen ve sonrasında da gittikçe mafya olmaya doğru ilerleyen bir Mehdi geliyor sanki!

Bu hafta 32. bölümü yayınlanacak olan dizide Mehdi’nin cezaevine girmesinden sonra olaylar başka bir yere doğru akmaya başladı! Babasını öldüren adam ile aynı cezaevine düşen ve başına olmadık işler gelen Mehdi, tahliye olduktan sonra da o adamdan kurtulamayacak gibi görünüyor!

Dizinin 32. bölüm fragmanında Mehdi’nin gittiği bir mekanda belalı adamlarla karşılaşması, başka bir mücadele içine gireceğini de gösteriyor! Bir anda mafyanın içine düşen Mehdi’nin Zeynep ile arasındaki mesafenin daha da açılacağı anlaşılıyor.

Ayrıca yeni bölüm tanıtımında Mehdi’yi oynayan İbrahim Çelikkol’a yeni bir imaj verildiği de görülüyor. Saçları arkaya doğru taranmış ve sakal bıyıkları da kısaltılarak kirli sakal görüntüsü verilmiş.

Mehdi’nin eski imajı ise aşağıdaki gibiydi:

Bu arada Barış ile daha yakından bir ilişki kurmaya başlayan Zeynep ise bambaşka bir süreç yaşıyor. Yeni bölüm tanıtımında Zeynep’in Sakine annesi ile arasının kötüye gittiği görülürken, yeni ilişkisinde ise romantik anlar yaşayacağı görülmekte.

Özel hayatında yeni bir aşka yelken açan Zeynep’i hala unutamayan Mehdi’nin bu durumda nasıl bir müdahalede bulunacağı merak edilirken, başındaki belalarla birlikte başka birine dönüşmeye başladığı da anlaşılmakta…

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hikayesi başka bir yöne gitmeye başladı. Heyecanla beklenen yeni bölüm öncesinde gelen tanıtım ise merakları daha da arttırdı.

Cezaevinden çıkıp Cengiz’in işlerini devralan Mehdi yeni imajı ile sahneye çıkıyor. Mehdi’nin yeni işi ile ilgili Nuh’un çeşitli endişeleri vardır. Henüz tanımadığı düşmanlar edinen Mehdi, önüne çıkan engelleri aşabilecek mi? Bu sorunun yanıtını yarın akşam ekrana gelecek 32. bölümde bulacağız…

İşte dizinin 32. bölüm fragmanı: