Ana sayfa Dizi Haberleri Çok yakışmışlar! Özge Özpirinçci ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizilerindeki imajları ortaya çıktı!

Çok yakışmışlar! Özge Özpirinçci ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizilerindeki imajları ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü ismi bir araya getiren Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizi, bir süredir medyanın gündeminde. En son Fox TV’nin Kadın dizisinde oynayan Özge Özpirinçci, bu kez Kıvanç Tatlıtuğ ile kamera karşısına geçiyor. Tatlıtuğ da ekranda son olarak Elçin Sangu ile oynadığı Çarpışma dizisiyle ekrana gelmişti. İki oyuncu bu kez televizyon ekranını değil dijitali tercih ettiler!

Netflix için çekilecek olan yeni dizilerinde bir araya gelen iki ünlü isim, bu defa bir fantastik hikayenin kahramanları olarak izleyici karşısına çıkacaklar. Tatlıtuğ’un bu projede oynayacağı aylar öncesinden belliydi ama Özge Özpirinçci’nin ismi kısa bir süre önce duyuldu.

İki başarılı ismi bir araya getiren Bir Denizaltı Hikayesi’ne şimdi merak daha da arttı! Dizinin çekimlerinin bir süre önce başladığı öğrenilirken, oyuncuların dizideki imajlarıyla ilk görüntüleri de medyaya dağıtıldı.

Güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamını konu almakta olan dizinin Cunda çekimlerinin tamamlandığı öğrenildi.

Çekimleri İstanbul, Çeşme ve Cunda’da yapılacak olan dizi için iki oyuncunun imajları aşağıdaki gibi. Özge Özpirinçci’nin kıyafeti dikkat çekerken, Kıvanç Tatlıtuğ’un da saçlarını uzattığı görülüyor.

Çok yakışmışlar! Özge Özpirinçci ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizilerindeki imajları ortaya çıktı! 8

Özge Özpirinçci, Kadın dizisi bittikten sonra saçlarını kısacık kestirmişti. Oyuncunun saçlarının biraz daha uzadığı ancak Kadın dizisinde olduğu gibi saçının doğal haliyle dizide oynadığı da fotoğrafta görülmekte.

Dizinin çekimleri sırasında verilen fotoğraflarda iki oyuncunun hayranları da sosyal medyadan ikiliyi birbirlerine çok yakıştırdıklarını belirtiyorlar. Heyecanı arttıran bu paylaşımlardan sonra diziye ilginin daha da arttığı aşikar.

OGM Pictures imzalı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin yanı sıra; Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal ve Ecem Uzun da yer alıyor…

Çok yakışmışlar! Özge Özpirinçci ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizilerindeki imajları ortaya çıktı! 9