Ana sayfa Dizi Haberleri Gel Dese Aşk dizisinde Erkan Petekkaya’yı çok üzen olay!

Gel Dese Aşk dizisinde Erkan Petekkaya’yı çok üzen olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, tüm dünyanın koronavirüs pandemisi nedeniyle büyük sıkıntı yaşadığı bir dönemde yayınladığı video ile büyük tepki çekmişti.Pandemi öncesinde atv ekranında Gel Dese Aşk isimli diziye başlayan oyuncu, sette ekip arkadaşları ile korona şarkısı söyledi.

Erkan Petekkaya, görüntüleri de instagram hesabından yayınladı. Görüntülerde herkesin iç içe geçtiği dizi seti gerçeği tüm çıplaklığı ile ortaya döküldü. Koronavirüs salgınının hızla yayıldığı Mart sonunda yaşanan bu olay Erkan Petekkaya’ya büyük tepki gelmesine sebep oldu.

Ünlü oyuncu, Gel Dese Aşk dizi setinde yaşanan bu durumu Haber Global’de Jülide Ateş’e anlattı.

“Corona Virüs videosunu çekerken tepki alacağınızı düşünmediniz mi?” şeklinde bir soruyu yanıtlayan Erkan Petekkaya, şöyle konuştu:

“Hiç düşünmedim. Çok iyi niyetliydim, insanlara bir şey göstereyim istedim. Çok üzülüyorum böyle bir şey olunca, çünkü ben iyi kalpli bir adamım! Farkındalık yaratayım dedim, o zaman daha maske takılsın mı takılmasın mı, mesafe koyulacak mı koyulmayacak mı bilim adamları tv’ye çıkıp konuşuyorlardı. Bilim adamları ekranda ‘maske takmayalım’ diyorlardı.

Benim o çektiğim videoda maske de var mesafe de var. Yaptım, 1-2 gün içinde herkes beğendi, bilim adamları “maske takacaksınız” dedi, bir baktım ben linç oluyorum. Yahu arkadaş ben ne yaptım ki? Steril ortamdayız, girdiğimiz yerler temizleniyor. Siz maske takıyor musunuz şu an da, ben takıyor muyum? Benimki de o an öyleydi. Bana küfür eden insanlar ekranlarda maskesiz program yapıyorlar. Sonra benim üzerime patladılar, farkındalık yaratıldı, ama ben linç oldum. Üzülüyorum böyle şeylere. Erkan hata etmişsin demediler. Al kırbacı, al copu saldır. Çok üzüldüm.”

İşte büyük tepki çeken o görüntüler: