Ana sayfa Dizi Haberleri Gel Dese Aşk dizisinin yayın günü belli oldu!

Gel Dese Aşk dizisinin yayın günü belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz’den sonra Osman Sınav yeni dizisi ile yeniden atv ekranına dönüyor. Sınav imzalı yeni dizi Gel Dese Aşk ilk bölümü ile 8 Mart Pazar günü izleyicilerle buluşacak. Kimse sınanmadığı aşkın masumu değildir sloganı ile ekranda boy göstermeye hazırlanan dizinin başrolünde Erkan Petakkaya ve Şebnem Bozoklu yer alıyor.

Dizinin Pazar gününe alınması da önemli bir karar oldu. Savaşçı, Güvercin dizileri ile rekabet edecek olan Gel Dese Aşk, nasıl performans sergileyecek merakla bekleniyor. Dizide İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Uğur Çavuşoğlu gibi önemli isimler de yer alıyor.

Dizinin Osman Sınav’ın 10 yıl önce yazdığı bir hikayeden yola çıkarak yapılması da önemli bir detay. Videodan dizinin 8 Mart Pazar günü yayınlanacak olan 1. bölümünden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Dizi; yaralandıkları erden yaralayan, kırgınlıkların üstünde ayakta durmaya çalışan 20 yıldır evli bir çiftin, aşkı yeniden buluş hikayesini seyirciyle buluşturacak.

Çünkü kimse sınanmadığı aşkın masumu değildir. Yapımcılığını Sinegraf’ın ütlendiği yönetmen koltuğunda Murat Onbul ve Aslı Kahraman’ın yer aldığı dizinin senaryosu ise Rahşan Çiğdem İnan’a ait.