Ana sayfa Güncel Haberler Gel Dese Aşk’ın Yasemin’i Şebnem Bozoklu’nun büyük özlemi!

Gel Dese Aşk’ın Yasemin’i Şebnem Bozoklu’nun büyük özlemi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şebnem Bozoklu’dan bir kutlama var… Bugün, 27 Mart Dünya Tiyatrolar günü… Sahneye çıkmadan yapamayan ünlü oyuncular, instagram hesaplarından bir biri ardına yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Koronavirüs salgının iyice hayatımızı etkilediği bu dönemde toplu olarak yapılan tüm faaliyetler durduruldu. Tiyatrolar ve tüm gösteriler de perdelerini kapattı. Dünya Tiyatrolar Günü’nü bu gelişmeler nedeniyle buruk yaşayan oyuncuların mesajlar ise geleceğe yönelik umut doluydu.

Arzu Tramvayı isimli tiyatro oyunu ile sahnelerde yer alan oyuncu, bir süre daha sahnede hayranları ile buluşamayacak. atv ekranında Pazar akşamları yayınlanan Gel Dese Aşk dizisinde Yasemin karakterine de hayat veren oyuncu, sağlık ve güven içinde yeniden seyircilerle buluşacağına inandığını ifade etti.

İşte Şebnem Bozoklu’nun paylaşımı:

Uzak geçmişten değil, bu sezon oynadığım Aşk Geçmişim ve Arzu Tramvayı oyunlarından bu fotoğraflar…İnanıyorum ki seyircimizle yeniden sağlık ve güven içinde buluşacağımız günler yakın. Tüm meslektaşlarımın ve bu dünyadan göçüp gitmiş ustalarımın Dünya Tiyatrolar gününü kutlarım. Ve Perde!

Gel Dese Aşk'ın Yasemin'i Şebnem Bozoklu'nun büyük özlemi! 7