Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gelin adayı Hanife Gürdal’dan ‘buraya kadar mı düştü’ diyenlere tokat gibi yanıt!

Gelin adayı Hanife Gürdal’dan ‘buraya kadar mı düştü’ diyenlere tokat gibi yanıt!

tarafından ker_def

Televizyon ekranında gelin adayı olarak ünlenen, taliplerini bir türlü beğenmeyen ve ekranda birçok talibinin evlilik hayali kurduğu bir isim o; Hanife Gürdal… Magazin basınına zaman zaman konu olan Hanife hanım, ekranda yer almıyor ama sosyal medyada şöhretini sürdürmeye devam ediyor. Instagram hesabından reklam paylaşımları yapan ve buradan kazandığı para ile hayatını sürdürdüğünü söyleyen Hanife Gürdal, önceki gün bir akaryakıt bayiinde pompacılık yaparken görüntülendi. Yeni işiyle ilgili bilgi veren Hanife, magazin basınında yine yer almayı başardı.

Hanife Gürdal, “Buraya kadar mı düştü?” diye yorumlarda bulunanlara ise tokat gibi bir yanıt verdi.

İzmir’in Torbalı ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda pompacılık yapmakta olan Hanife, şöyle konuştu:

“Aslında Instagram’dan çok iyi bir gelirim var. Çalışmaya ihtiyacım yok; ama ben yine de çalışmak istedim. Bu istasyona da kendim başvurdum. Daha önce de bir çiğ köfteciye yardım ediyordum, benim için ‘Buraya kadar mı düştü?’ diyenler vardı. Alın terinin düşmesi olmaz. Bu işe muhtaç değilim; ama çalışmaktan gurur duyuyorum. Bana bu şansı verdikleri için patronuma da teşekkür ediyorum.”

Gelin adayı Hanife Gürdal'dan 'buraya kadar mı düştü' diyenlere tokat gibi yanıt! 7

Gelin adayının bu sözlerinde aksi yorum yapanlara akıllıca söylenmiş bir yanıt vardı.

Akaryakıt istasyonuna gelen bazı müşterilerin kendisini tanıdığını söyleyen Hanife, “Tanıyanlar çıkıyor, genelde de takdir ediyorlar, özellikle de kadınlar” dedi. Hanife evlilik programlarıyla ilgili soruya da, “İyi ki katılmışım; çünkü artık daha öz güvenliyim ve bu bana gurur veriyor” şeklinde konuştu.