Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İzdivaç programlarıyla ünlenen Hanife, poşetlerdeki reklama isyan etti!

İzdivaç programlarıyla ünlenen Hanife, poşetlerdeki reklama isyan etti!

tarafından zk zk

Televizyon ekranlarındaki izdivaç programlarıyla tanınan Hanife’den son günlerde gündeme gelen market poşetlerinin paralı olması olayına ‘Reklam beleş olmaz’ diyerek tepki verdi!

Hanife Gürdal, şimdi de alışveriş poşetlerinin ücret karşılığı satılmasına isyan etti.

Geçtiğimiz günlerde Kanal D’de ekrana gelen ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programında evlilik programlarının kirli çamaşırlarını ortaya döken gelin adayı Hanife Gürdal, şimdi de alışveriş poşetlerinin ücret karşılığı satılmasına gösterdiği tepki ile gündeme geldi. Instagram hesabının hikaye bölümünden bir mesaj yayınlayan gelin adayı, şunları söyledi;

İzdivaç programlarıyla ünlenen Hanife, poşetlerdeki reklama isyan etti! 7

“Poşet belki küçük bir ayrıntı ama önemli. Parasını verdiğim poşetin üstünde neden marketin reklamı olacak. Reklam işleri beleşe olmaz, bu işin sektörü ve piyasası var. 25 kuruşa poşet alıyorsam ya reklamsız temiz poşet verecek ya da reklamı için bana 50 kuruş ödeyecek…”

Katıldığı evlilik programlarında bir türlü evlenememesiyle tanınan müzmin bekar Hanife, ekranlardan ayrıldıktan sonra bir benzin istasyonunda pompacılık yapmaya başlamıştı. Öte yandan Hanife’nin yakın zamanda katıldığı canlı yayında evlilik programları hakkındaki ifşaları çok konuşulmuştu.