Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İzdivaç programında popüler olan Hanife başörtüsünü çıkardı, sosyal medya coştu!

İzdivaç programında popüler olan Hanife başörtüsünü çıkardı, sosyal medya coştu!

tarafından ker_def

Esra Erol ve Zuhal Topal’ın izdivaç programlarına katılarak ünlü olan gelin adayı Hanife Gürdal, türbanlı görüntüleriyle ekranda yer almıştı.

Gürdal, uzun süre gündemden düşmemiş ve sosyal medyada da takipçi sayısını katlamıştı.

İzdivaç programlarının yayından kaldırılmasından sonra çok fazla gündeme gelmeyen Hanife Gürdal,
bir süre önce pompacı olduğunu söylemiş ve yeniden gündeme gelmişti.

Bu kez de başörtüsünü çıkardığı haberleriyle gündemde. Sosyal medya hesabından başını açtığını duyuran eski gelin adayı, kendisine yeni bir hesap açarak fotoğraflarını oradan paylaşıyor.

İzdivaç programında popüler olan Hanife başörtüsünü çıkardı, sosyal medya coştu! 9

2015 yılının Şubat ayında ATV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Esra Erol’un yaptığı evlendirme programına katılarak kısa süre içinde hem sevilen hem de tepkiler alan Hanife, başını açmasıyla takipçilerinden de tepki topladı.

Zaten açıktı: Kimi takipçileri “Dikkat çekmek için kapanmış daha fazla dikkat çekmek için açılmış.” derken, kimileri ise “Zaten açıktı, kafa kapamayla kapalı olunmuyor özünü bulmuş” yorumlarında bulundu.

İzdivaç programında popüler olan Hanife başörtüsünü çıkardı, sosyal medya coştu! 10

Herkes hayatına baksın: Öte yandan Hanife’ye destek verenler de vardı. Aynı programdan Sevgi Akıska da yakın arkadaşı Hanife Gürdal’ı bu kararında destekledi ve bu durumu sayfasından “Kimse üzerine gelemez herkes hayatına baksın” şeklinde duyurdu.

Hanife Gürdal’ın sıklıkla tesettürlü fotoğraf çektirip sosyal medya hesaplarından paylaşmasını da para kazanma amaçlı olduğunu düşünenler ise çoğunlukta. Gürdal, başı açık fotoğraflarını paylaştığı yeni hesabından şimdilik tanıdıklarını takip ediyor.

Herkes hayatına baksın: Öte yandan Hanife’ye gelen tepkilerden ziyade destek verenler de vardı. Aynı programdan Sevgi Akıska da yakın arkadaşı Hanife Gürdal’ı bu kararında destekledi ve bu durumu sayfasından “Kimse üzerine gelemez herkes hayatına baksın” şeklinde duyurdu.

Programlardan önce de başı açıktı: Ayrıca Hanife Gürdal’ın izdivaç programlarına katılmadan önceki fotoğrafları bir dönem gündeme oturmuş ve program için kapandığı iddia edilmişti.

İzdivaç programında popüler olan Hanife başörtüsünü çıkardı, sosyal medya coştu! 11

Pompacılığa başlamıştı: Katıldığı evlilik programlarında bir türlü evlenememesiyle tanınan müzmin bekar Hanife, ekranlardan ayrıldıktan sonra bir benzin istasyonunda pompacılık yapmaya başlamıştı.

İzdivaç programlarını ifşa etmişti:Hanife’nin evlilik programları hakkındaki ifşaları ise çok konuşulmuştu. Hanife, ‘izdivaç’ programlarında para karşılığı evlenenlerin olduğunu, gelin adaylarının program yapımcılarından para aldığını, araba karşılığı evlenenler olduğunu da anlatmıştı.

Peki Hanife Gürdal kimdir?: Gürdal, 1995 yılında İzmir’de Torbalı ilçesinde doğmuştur. 3 kardeşi vardır. Tam adı Hanife Ömrüm Gürdal olan Hanife lise mezunudur.

Herkesi reddetti: Gürdal, 2015 yılının Şubat ayında ATV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Esra Erol’un yaptığı evlendirme programına katıldı. İlk programında Umut isimli bir gence talip oldu. Umut tarafından reddedildikten sonra Hanife, 10 ay boyunca gelen tüm taliplerini reddetti.

Zuhal Topal’a geçti: 10 ayı aşkın süredir Esra Erol’un programında talibini arayan Hanife Gürdal, daha sonra 2015 yılının Kasım ayından itibaren FOX TV’de yayınlanan Zuhal Topal’ın evlendirme programında taliplerini aramaya başladı.

2017 yılında Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de başlayan Aşk-ı Roman dizisinde dizi oyunculuğuna başladı. 2018 yılında Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.