Ana sayfa TV Programları Gelin Evi programında, aksiyon filmlerine taş çıkartacak evlilik teklifi şok etti!

Gelin Evi programında, aksiyon filmlerine taş çıkartacak evlilik teklifi şok etti!

tarafından zk zk

Show TV’de yayınlanan Gelin Evi programının İzmir çekimlerinde yarışacak olan yarışmacı gelin Melda Hanım’a aksiyon filmi gibi bir evlilik teklifi yapıldı…

Sosyal medyada paylaşılan bu film gibi teklifi izleyen gelin adayları şoke oldu.

Bazı gelinlerin “Bu kadarı o kadar gereksiz geldi ki bana…” yorumlarına karşın, Melda Hanım’ın yaşadığı ve hiç unutamayacağı bu evlilik teklifi, programa damgasını vurdu.

Haberlere bile daha önce konu olan olayda, damat adayı, kendi arkadaşlarını ayarlayarak trafikte giderken mizansen bir kavga yaşıyor. Trafikte duran araçlardan çıkanlar bir anda damada saldırıyor. Gelin adayı çığlıklar içindeyken olayın bir oyun olduğunu anlamıyor.

Damat adayı o anları anlatırken, mizanseni tamamlayamadıklarını çünkü bir polis aracının yaklaşmaya başlamasıyla oyuna son verip elindeki yüzüğü çıkarıp evlilik teklifi yaptığını anlattı.

Melda Acuntaş, daha önce Show TV’nin haberlerine de bu olayla konu olduğunu söyledi. “Evet korkunçtu ama herkesin başına gelebilecek bir teklif değildi. Eşim düşünmüş, standart bir evlilik teklifi yerine böyle bir teklif düşünmüş” diye konuştu.

Eşinin olay esnasında içine giydiği tişörtte ‘Benimle evlenir misin?’ yazdığını ama o anda görmediğini, gelen polislere koştuğunu, sonra olayı anlayınca onlara da ‘Siz de mi mizansenin içindesiniz?’ diye polise sorduğunu anlattı Melda Hanım.

Bugün Show TV’de saat 13.00’da yayınlanacak olan bu evlilik teklifi çok konuşulacak!

İşte o aksiyon dolu evlilik teklifi:

Müstakbel damat aksiyon gibi evlilik teklifi yaptı!

Bugün yarışacak olan gelinimiz Melda Hanım’a aksiyon gibi bir evlilik teklifi yapıldı!
Saat 13.00’da bu evlilik teklifi cok konuşulacak, gazetelere manşet olacak!