Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 11 Mart Çarşamba 478. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 11 Mart Çarşamba 478. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 478. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan eşit ve yüksek puanları Başak Kuvel ve Elif Akçam aldı! Çeyrek altını ise, kura çekimi sonrası bir gelin kazandı!

Günün en düşük puanını alan gelini 5 puan ile Ezgi hanım oldu. Hatice hanım 10 puanda kaldı. Fatih Ürek, günün en yüksek puanını alarak çeyrek altını kazanan gelini de açıkladı. 16 puan elde eden Başak ve Elif hanımlar arasında kura çekildi.Kura sonucunda kazanan isim Başak hanım oldu.

Başak’ın, Hatice’ye balondan taç takması Çiğdem Hanım ile Hüsniye Hanımı karşı karşıya getirdi! Hüsniye Hanım bu olaya çok sinirlendi. Başak’ı eleştirirken gelini Hatice’ye de tavır göstermediği için çıkıştı. Çiğdem Hanım ise, sürekli konuştuğunu ve Hatice de dahil kimseye fırsat vermediği için Hüsniye Hanıma yüklendi. İkili arasında sert diyaloglar gerçekleşti..

Reyhan Hanım, sokak röportajı yaparak Çiğdem Hanımı halka sordu! Eğlenceli geçen röportajda kendisini ön plana çıkaran cevaplar karşısında çok mutlu oldu. Bu röportaj hem kaynanalar odasında, hem de gelinler arasında çok konuşuldu…

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 12.30’da Kanal D’de!