Ana sayfa Dizi Fragmanları Mendilleri hazırlayın Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir yine döktürmüş!

Mendilleri hazırlayın Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir yine döktürmüş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında 10.yeni bölümü 11 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak olan Doğduğun Ev Kaderindir’in yayınından saatler önce ön izleme görüntüleri paylaşıldı. Bir önceki bölümde bıçaklanan Mehdi’nin başında Zeynep’i üzüntüsü dikkat çekiyor.

Demet Özdemir’in canlandırdığı ve bir türlü çilesi bitmeyen, mutluluğa hasret kalan Zeynep 10. yeni bölümde Mehdi’nin iyileşmesini acılı gözlerle ve yangın yeri gibi yanan kalbiyle bekliyor.

“Yaşayacağımız o kadar çok şey var ki” sözleri izleyicilerin içine oturacak kadar dokunaklı. Bir de Özdemir bunu sanki yaşıyormuş gibi yansıttığı için de gözyaşları bu sahnede akacaktır.

Son bölümlerde diziye iyice kendini veren, performansı ile takdir kazanan Demet Özdemir, rolünü oynamıyor adeta yaşıyor. O anları da videoda görebilirsiniz.

Benal’i Nerminlerde görmek, Mehdi’yi çok şaşırtır. Zeynep’ten sakladığı şeylerin karşısında, artık iyice köşeye sıkışmıştır. Zeynep, Nermin’i teselli etmeye çalışırken, adım adım kendi gerçeğine yaklaşır. Hayatın getirdikleri doğrultusunda büyük konuşmaması gerektiğini, deneyimleyerek anlayacaktır.

Ekrem’in içinde bulunduğu çember, git gide daralır. Nermin ve Meltem’in arasında bir seçim yapmanın vakti gelmiştir. Emine kurtuluşuna doğru yürüdüğünü sanırken, aslında karanlığına koştuğundan habersizdir.

Zeynep ve Mehdi’nin aşkları acı bir şekilde sınanır. Artık kavuşmalarının önünde, kendilerinden de büyük bir engel vardır.