Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 11 Mayıs Pazartesi 521. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 11 Mayıs Pazartesi 521. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 520. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Hatice Karabulut ve Elif Akçam aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

Günün en düşük puanını 6 puan ile Neslihan hanım aldı. 10 puan ile Kıymet günün en düşük 2.puanını aldı ve 2 puanı da kesilince 8 puanda kaldı. Çeyrek altını kazanan isim ise 15 puan ile Hatice hanım oldu. Elif hanım ise 12 puanda kaldı.

Bugün programda başka neler oldu? Neslihan’ın kaynanasının programa gönderdiği mesaj Reyhan Hanımı çileden çıkardı!

Fatih Ürek, gün sonu değerlendirmesinde Neslihan’ın kaynanasının gönderdiği mesajı herkese izletti. Bu konu ile ilgili Reyhan Hanımın görüşlerini sordu. Videodaki hali ve söylediklerine çok sinirlendiğini söyleyen Reyhan Hanım, kaynanasını savunan Neslihan ile tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışmaya diğer gelin ve kaynanalarda dahil oldu.

Elif’e çiçek gönderip, meydan okuyan gizemli kişi ortaya çıktı!

Yeni haftanın yeni yarışmacıları Nur Hanım ve gelini Kıymet oldu. Kıymet ellerinde papatya demeti olan çiçeklerle içeri girdi. Elindeki demeti Elif’e vererek geçen haftanın gizemli kişisi olduğunu ortaya döktü. Meydan okumasına da devam eden Kıymet ile Elif tartışmaya başladılar. Bu tartışma kaynanalar odasında Çiğdem Hanım ve Nur Hanım arasında da yaşandı. Tartışmaya diğer gelin ve kaynanalarda dahil olunca ortalık hararetlenmeye başladı.

Spor eğitmeni Mehtap Demircioğlu, zorlu günlerde evde sağlıklı kalabilmemiz için basit hareketleri gelin ve kaynanalarla uygulamalı olarak gösterdi!

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.45’te Kanal D’de!