Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 16 Eylül Pazartesi 351. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 16 Eylül Pazartesi 351. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 351. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Kıymet Çoban ve Elif Akçam aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Puan eşitliği olunca birinci olan gelin adayı kura çekimi ile belirlendi. Fatih Ürek, birinci olan ismin Elif hanım olduğunu belirtti ve çeyrek altın da Elif hanıma gitti.

Asker mesajı herkesi ağlattı!

Kıymet’in askerdeki eşinden gelen duygu dolu video herkesi hüzünlendirdi!

Fatih Ürek, gün sonu değerlendirmelerinde stüdyodakilere sürpriz bir VTR izletti. VTR’de Kıymet’in askerdeki eşinin ona ve kaynanası Nur Hanıma mesajı vardı. Şiir tadında ve duygu dolu mesajı dinleyenler hüzünlenmekten kendilerini alamadılar. Özellikle Kıymet ve Nur Hanım göz yaşlarını tutamadılar. İşte o anlar…

Dilek’in altın listesini silmesi olay oldu!

Dilek, herkesin şaşkın bakışları arasında altın kazanma listesini silmesi tartışma yarattı!

Ezgi’nin 75 altın alıp, elenerek ayrılması sonrasında gözler altın listesine çevrildi. Dilek, bu listenin eskidiğini söyleyerek elinde silgi ile tahtaya yaklaştı. Elif ona engel olmaya çalıştıysa da listedeki isimler silinmeye başladı. Bu isimlerin geçmişte kaldığını söyleyen Dilek’e, Elif karşı çıkarken diğer gelinler ona destek verdi. Elif kendi ismini silmek isteyen Dilek’i engellemeye çalışsa da başarılı olamadı.

Hatice ve Hüsniye Hanım programda neden yoklar?

Hüsniye Hanım ve Hatice’nin mutfaktaki yerlerinin boş olması büyük merak uyandırdı!

Geçen hafta Reyhan Hanım ve Ezgi’nin elenmesi büyük ses getirmişti. Bu hafta onların yokluklarıyla başlayan program Hatice ve Hüsniye Hanımın yoklukları ile de büyük meraka sahne oldu. Fatih Bey ve diğer yarışmacılar nedenini merak ettiklerinde ise, Hatice’ye ait bir VTR stüdyoya izlettirildi. Hatice, kaynanası ile birlikte programdan ayrılma kararını açıkladı. Üzgün olduğu gözlerinden okunan Hatice’nin mecburen aldığı kararı açıklaması şok etkisi yarattı. İşte Hatice ve kaynanası Hüsnye Hanımın programdan ayrılma nedenleri…