Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 19 Ağustos Pazartesi 331. bölümde Hatice ve Gülcan birbirine düştü!

Gelinim Mutfakta 19 Ağustos Pazartesi 331. bölümde Hatice ve Gülcan birbirine düştü!

tarafından ker_def

19 Ağustos Pazartesi günü Gelinim Mutfakta, 2. sezonuyla ekrana yeniden dönüş yaptı. Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği programın 331.bölümü Kanal D’de yayınlandı. Haftanın ilk gününde stüdyoda büyük gerilim yaşandı.

Bu bölümde Hatice, Gülcan’ın 43 bilezik kutlamasındaki tavırlarına çok sinirlendi ve ikili arasında büyük tartışma çıktı! Videodan o tartışma anlarını izleyebilirsiniz.

Gülcan, yarışma bı-oyunca aldıuğı 43 bileziği kutlamak için iş yerindeki asistanına pasta kestirtti ve ikram ettirdi. Bu duruma ilk tepkiyi Ezgi gösterdi. Kutlama pastasını çalışanına kestirmesini yadırgadı. Hatice de, Ezgi’ye katılınca ortam hararetlenmeye başladı.

Hülya, ikram edilen pasta ve içeceği kabul etmedi. Fatih Bey bu durumu gün sonu değerlendirmesine taşıdı. Hatice ve Gülcan arasında sert bir tartışma yaşanırken, diğer kaynanalar Gülcan’ın pastayı yardımcısına kestirmesini ayıpladılar. Gülcan her zamanki gibi kendisini alaycı mimikleriyle savundu…

Gün Birincisi Kim oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasında gün birincisi 14 puan ile Hatice hanım oldu ve çeyrek altını kazandı. Hülya hanım ise 12 puanda kaldı. Hatice Karabulut, bu şekilde devam etmesini diledi ve çeyrek altınları da çoğaltacağını açıkladı.