Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 2 Ekim Çarşamba 363. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 2 Ekim Çarşamba 363. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta 363. Bölümüyle 2 Ekim Çarşamba günü izleyicilerle buluştu. Kanal D’nin sevilen programında gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Kıymet Çoban ve Dilek Akıncıoğlu aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Günün en düşük puanını alan gelini 6 puan ile Filiz hanım oldu.Diğer düşük puan alan gelin 9 puan ile Elif hanım oldu 15 puan ile günün birincisi Kıymet hanım oldu. Dilek hanım ise 10 puan kazandı. Kıymet hanım çeyrek altını kazandı

PEKİ PROGRAMIN BUGÜNKÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Elif ve Çiğdem Hanım, hafta başından itibaren süren gerginlik sonunda patladılar!

Hafta başında Çiğdem Hanımın, gelini Elif’e yemek tarifi sonrası tüyo vermemesi ikili arasında büyük tartışmaya yol açmıştı. Bu bölümde de Çiğdem Hanım aynı tavrı takındı. Elif, kendi imkanlarıyla günü yarışma konusu olan böreğini yaptı. Puanlamada da Çiğdem Hanımdan 5 puanı aldı. Puanlama sonrası ise, kaynanasına “Çiğdem Hanım” diye hitap etti. Çiğdem Hanım bu yaklaşıma karşı sert bir tepki verdi. Kendisine bu şekilde hitap eden Elif ile tartışmaya başladı. İkili arasında sesler ve gerginlik çok yükseldi…

Dilek’in, Adana’da gerçekleşen tartışmalı düğünü Fatma Hanımı ağlattı!

Stüdyoya Dilek’in, Adana’da gerçekleşen düğünü izlettirildi. Arkasından yorumlar yapılmaya başlandı. Gelinler Dilek’in üzerine, Fatma Hanım ve takılan takılar üzerinden yüklenmeye başladılar. Dilek, eleştirilere sinirli cevaplar vermeye başladı. Kaynanalar odası ise, Fatma Hanımın ağlamasını konuştu. Düğünü izleyen Fatma Hanım o anları tekrar hatırlayınca ağlamaya başladı. Çiğdem Hanım bu ağlamayı yersiz buldu. Kaynanalar da, Dilek ve Fatma Hanımın katıldıkları günden itibaren tartışma yaratan düğünleri hakkında konuştular..