Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 2 Nisan Çarşamba 494. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 2 Nisan Çarşamba 494. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 494. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Neslihan Yıldırım, Yağmur Öz ve Yağnur İşçiler aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

Günün en düşük puanını alan gelini 11 puan ile Hatice hanım oldu. Fatih Ürek, günün puanlarını açıklarken 14 puan ile kazanan isim Yağmur hanım oldu. Neslihan hanım ve Yağnur hanım ise 12’şer puanda kaldı. Günün kazananı Yağmur hanım çeyrek altın kazandı.

Peki programda başka neler oldu? Reyhan Hanımın, hakkında söyledikleri üzerine Neslihan’a yüklendiler! Ezgi’nin çocuğu yüzünden yarışmadan ayrılması üzerine Reyhan Hanım, eltisinin gelini Neslihan’ı yarışmaya getirdi. Neslihan bu yüzden gelinler tarafından “Misafir” olarak değerlendirilmeye başladı. Reyhan Hanımın yarışmaya gelmeden önce Neslihan ile yaptığı konuşmayı kaynanalar odasında paylaşınca gelinler bu açıklamaları Neslihan’a karşı kullanmaya ve onu demoralize etmeye çalıştılar…

Ayten Hanım, gelini Yağmur’a yarışmadaki gelinlere güvenmemesi gerektiğini söylerken özellikle de Hatice’ye dikkat etmesi için onu uyarıyor! Katıldığı ilk haftaları hatırlatarak yarışmacıların arkasından iş çevirdiğini hatırlatıyor. Hatice’ye güvenmemesi konusunda ise, sesiz sakin takılıp içten içe farklı düşündüğünü söyleyip ciddi bir şekilde uyarısını yapıyor. Bu anları izleyen Hatice, hakkında söylenenlere sinirlenip Yağmur ile tartışmaya giriyor…

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 12.30’da Kanal D’de!