Ana sayfa Kadın Haberleri Serenay Sarıkaya 4 yıl önceye geri döndü!

Serenay Sarıkaya 4 yıl önceye geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, koronavirüs salgını sonrasında evinde dinlenmeye çekilmişti.Salgın öncesinde Alice müzikalinde yer alan oyuncu, ayrıca Bergen filmine de hazırlanmaktaydı. Şan dersleri alan ve Bergen rolü için sıkı bir hazırlık sürecinde olan Sarıkaya, ayrıca magazin gündeminde Cem Yılmaz aşkıyla da gündemden düşmüyor.

Instagram hesabında takipçilerini 4 yıl önceye götüren oyuncu, 2016 yılında yapılan bir çekimdeki halini yayınladı. Oyuncu, “Yıllar geçip gitmiş şimdi şu kara günler geçmiyor… Dilerim hepimiz kendimize, yaşadığımız çevreye ve hatta başkalarına da dair çok kıymetli keşifler ve farkındalıklarla çıkarız bu dönemden. Dilerim her şey yeniden güzel olur. Bunu ancak hep birlikte başarabiliriz… Sizlerin isteği üzerine bu çekimi yeniden hatırlamak iyi geldi bana… Sevgi ve sağlık ile kalın” diyerek güzel bir mesaj verdi.

Serenay Sarıkaya 4 yıl önceye geri döndü! 7

Ünlü oyuncunun hayranları ise asıl Medcezir dizisindeki Mira’yı çok özlediklerini belirten yorumlar yaptı.

Cem Yılmaz ile aşkı nedeniyle takipçilerinin sitemlerinin hala sürdüğü de yorumlara yansıdı.

Takipçileri ünlü oyuncunun 4 yıl önceki tarzının da çok iyi olduğu konusunda yorumlar yaptı.

Sarıkaya, Medcezir dizisinde 2013-2015 yılları arasında yer aldı. Sonrasında 2017-2018 yıllarında Puhu TV’deki Fi dizisinde kendini gösterdi. Oyuncu, tam 5 yıldır televizyon ekranında yeni bir dizi projesi yapmadı. Hayranları yeni sezonda bir dizi beklediklerini belirten yorumlarda yapıyor.