Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 20 Kasım Çarşamba 398. Bölümde gün birincisi kim oldu? Puanlama nasıl oluştu?

Gelinim Mutfakta 20 Kasım Çarşamba 398. Bölümde gün birincisi kim oldu? Puanlama nasıl oluştu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta yarışmasının 20 Kasım Çarşamba günü 398. bölümü ekranlara geldi. Peki neler yaşandı? Birinci olan gelini, puan durumunu ve tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta 398. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Melike Denktaş aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

Fatih Ürek günün en düşük puanını 4 puan ile Duygu hanım olduğunu açıkladı. 11 puan alan Gamze hanımdan 2 puan kesildi ve 9 puan ile günü tamamladı. 17 puan ile günün birincisi Elif hanım oldu. Melike hanım ise 13 puanla 2. sırada yer aldı.

BAŞKA NELER YAŞANDI?

Durga Bollywood Dans Kumpanyası, yaptıkları Hint dansları ile yarışmacılara moral verdiler!

Günün yarışma konusu olan yemek Hint yemeği olunca stüdyoda Hint rüzgarları esti. Durga Bollywood Dans Kumpanyası programa konuk oldu ve yaptıkları Hint danslarıyla izleyenleri büyülediler…

Şaheste Hanım, Hint dansı yaparak izleyenleri hayran bıraktılar!

Fatih Ürek, programı açtığı sırada gelinlerin ve Şaheste Hanımın yerlerinde olmadığını gördü. Bireden stüdyoya Hint müziği verilmeye başlandı. Arkasından gelinler ve Şaheste Hanım Hint kostümü giymiş olarak içeri girdiler. Müziğin güzel ezgilerinde dans etmeye başladılar. Özellikler Şaheste Hanımın dansı Fatih Bey tarafında övgüyle yorumlandı ve tek başına bir keze daha dans etti. ..