Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 21 Kasım Perşembe 399. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 21 Kasım Perşembe 399. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 398. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Ürek, kazanan ismi izleyicilere açıkladı.

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Melike Denktaş aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Günün en düşük puanını alan gelini 8 puan ile Duygu hanım oldu. En düşük 2. puanı alan gelin 11 puan ile Gamze hanım oldu. 16 puan ile Melike hanım birinci olarak çeyrek altını kazandı. 14 puanda kalan Elif hanım ise üzüldü.

BUGÜNÜN YAŞANANLARIN DETAYI!

Elif’in başlattığı duruma, Duygu ve Melike de dahil olunca Gamze çok sinirlendi!

Elif, yemeğini fırına attıktan sonra Gamze’nin masasının önüne oturdu. Oturduğu yerden kalkıp Gamze’nin mutfağının içine girdi ve ayağına kramp girmiş gibi yaparak onu rahatsız etmeye başladı. Elif ve Gamze arasındakileri gören Melike, yüksek perdeden alaycı şekilde gülmeye başladı.

Duygu da, Gamze’nin mutfağına girerek Elif gibi ayağına kram girmiş gibi etrafında dolanmaya başladı. Bu olay gün sonu değerlendirmesine taşındı. Gamze’nin kaynanası Pakize Hanım gelinlere çok sert tepki göstedi. Pakize Hanıma en büyük destek Çiğdem Hanımdan geldi. Gelini Elif’i ve diğer gelinleri yaptıklarından dolayı eleştirdi…