Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 22 Ekim Perşembe 559. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 22 Ekim Perşembe 559. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Onur Büyüktopçu’nun sunmakta olduğu Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün neler yaşandı. 22 Ekim Perşembe günü Gelinim Mutfakta 559. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek ve eşit puanları Zeynep Kalyon Gökçe ve Aysun Kuşatan aldı! Çeyrek altını ise, kura çekimi sonrası bir gelin kazandı! Kazanan gelini Onur Büyüktopçu açıkladı. Ayrıca Büyüktopçu, 5 puanı kime verdi? Onur Beyin 5 puan verdiği isim Zeynep hanım oldu. Aysun hanım ise günün kazanan gelini oldu ve çeyrek altın kazandı.

Aysun, Didem ile kavga ettikten sonra ağlayarak stüdyoyu terk etti! Didem, programın başından itibaren Aysun ile uğraşmaya başladı. Aysun ne kadar sinirlenirse, Didem daha çok üstüne gitti. Masasına süsler koyarak damarına iyice bastı. Aysun bu davranışlar karşısında çok öfkelendi ve sinirden ağlayarak stüdyoyu terk etti. Didem, bu olay karşısında çok eğlendi. Onur Bey, Aysun’u geri döndüremedi ve Didem’e sert bir tavır takındı.

Onur Büyüktopçu, Aysun ile Didem arasında yaşanan kavgayı gün sonu değerlendirmesine taşıdı! Onur Bey, yemek yapımı sırasında yaşanan tartışmayı gün sonu değerlendirmesine taşıdı. Yaşana tartışma sonrasında stüdyo dışına çıkıp ağlayan Aysun’u yarışmaya döndürebilmek için dil döken Onur Bey, haddini fazla aşan yarışmacıyı diskalifiye edeceğini de sözlerine ekledi.

Bu yaşananları izleyen Aysun’un kaynanası Nurten Hanım çok sinirlendi. Didem ile sert bir tartışmanın içine girdi. Onur Bey, hararetlenen ortamı sakinleştirmeye çalışsa da, bir türlü tarafları sakinleştiremedi. Bu tartışmaya diğer gelin ve kaynanalar da dahil olunca gerginlik ikiye katlandı.

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 14.00’da Kanal D’de!