Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde iki şok üst üste yaşanıyor!

Masumlar Apartmanı dizisinde iki şok üst üste yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinin ilk 6 bölümlük performansı müthişti… Ezgi Mola ve Merve Dizdar ikilisi öyle güçlü performanslar ortaya koydu ki, Safiye ve Gülben karakterleri izleyicilerin akıllarına yazıldı. Birkan Sokullu, Han karakteri ile Farah Zeynep Abdullah da İnci olarak izleyicilerin yüreklerine işleyen sahnelerle yeni bölümde yine yeteneklerini sergileyecek.

TRT1 ekranında bu sezonun en başarılı yapımı olarak öne çıkan dizinin 7. yeni bölümü 27 Ekim Salı akşamı yayınlanacak. İki büyük şok yaşayacaksanız. Bunlardan birisi Gülben’in ablasına karşı duruşu ve kendi benliğini ortaya koyması olacak… Dizinin ezik Gülben’i öyle bir laf söyledi ki, Safiye bile şaştı kaldı.

Masumlar Apartmanı 7. bölüm fragmanında Gülben diyor ki, “Safiye, bir gün evlenip gideceğim buradan. Kurtulacağım senden…” İşte bu sözler izleyicileri çok meraklandırdı. Peki Safiye nasıl bir yanıt verecek, bekleyip göreceğiz…

İnci ise Han konusunda bir süredir kafası karışıktı. Dizinin gizli psikopatının Han olacağına yönelik yeni işaretler de geliyor… İnci, Safiye’nin psikolojik durumunu masaya yatırıyor. Ancak Han beklemediği şekilde ablasını savunuyor.

Han’ın bir işler çevirdiğini düşünen İnci, onu takip ediyor ve sonrasında duyduğu sözlerle şoke oluyor… Han, “Babanı öldürüp bir çuvalın içine koydum, şimdi Boğaz’ın dibinde…” diyor. İnci, neye uğradığını şaşıracak. İzleyiciler de eminiz bu sahnelerle diziye daha da fazla bağlanacaktır.

Hani “aldı başını gidiyor” derler ya, dizide hikayesi bakımından aynen bu noktada. İzleyiciler her hafta sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyor. Her bölüm büyük sürprizlerle geliyor. Reytingler de sürekli yukarı yönlü olarak artış sergiliyor.

İşte Masumlar Apartmanı 7. bölüm fragmanı: