Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 22 Nisan Çarşamba 508. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 22 Nisan Çarşamba 508. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 508. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Hatice Karabulut aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

Günün en düşük puanını 8 puan ile Neslihan hanım aldı. 10 puan ile Yağnur hanım ise günün en düşük ikinci puanını aldı. Fatih Ürek, heyecanlı bir sunumla günün birincisini açıkladı. Günün kazanan ismi 18 puanla Hatice hanım oldu. Elif hanım ise 12 puanda kaldı. Heyecanlı anları videodan izleyebilirsiniz.

Bugünkü bölümde spor eğitmeni Mehtap Demircioğlu, zorlu günlerde evde sağlıklı kalabilmemiz için basit hareketleri gelin ve kaynanalarla uygulamalı olarak gösterdi! Elif, diğer gelinlere “Mutfak Aletlerini Kullanma Kılavuzu” vererek kendisini örnek almalarını söyleyince ortalık karıştı!

Elif hazırladığı “Mutfak Aletlerini Kullanma Kılavuzu”nu gelinlere dağıttı. Bir önceki bölümde tüm kaynanalardan aldığı 20 tam puanı aletleri kullanma başarısı ile bağdaştırdı. Kendisini örnek almalarına dair eleştirel konuşma yapınca gelinler sinirlenmeye başladılar. Elif ve diğer gelinler arasında gerginlik had safhaya çıktı.

Fanlarının olduğunu öğrenen Neslihan, onlardan gelen hediye ile çok mutlu oldu!

Stüdyo görevlisi arkadaşımız elinde bir paketle Neslihan’a yaklaştı. Neslihan eşinden geldiğini düşündüğü paketin üzerindeki yazıyı okuyunca çok şaşırdı. Paketi gönderenlerin fanları olduğunu öğrendi. Diğer gelinler ise, bu durumu eleştirmeye başladılar. Bu kadar kısa zamanda fanların oluşmasının zor olduğunu ve Ezgi’nin fanlarının parmağı olabileceğini söylediler. Neslihan ve diğer gelinler bu konu üzerine tartışmaya girdiler…

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D’de!